Αρχική » ΑΕΚ: Έχει ξεπεράσει Λαουτάρο και Ντιμπάλα ο «καυτός» Πόνσε!

ΑΕΚ: Έχει ξεπεράσει Λαουτάρο και Ντιμπάλα ο «καυτός» Πόνσε!

by admin

Ως την Ισπανία έφτασαν τα όργια του Έκι Πόνσε στην ΑΕΚ.

«Ξεμπουκώνοντας» για τα καλά μετά τον Δεκέμβρη και σκοράροντας ακατάπαυστα έκτοτε, ο φορ της «Ένωσης» έχει φτάσει τα 11 γκολ συνολικά.

Κάτι που επεσήμανε με ειδική αναφορά η εφημερίδα «AS» σε αφιέρωμα με τους κορυφαίους Αργεντινούς σκόρερ του 2024.

Εκεί όπου ο Πόνσε φιγουράρει στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας (με 10 τέρματα μέσα στη νέα χρονιά), μπροστά από συμπατριώτες του όπως ο Λαουτάρο Μαρτίνες και ο Πάουλο Ντιμπάλα.

Στην ίδια λίστα μάλιστα βρίσκεται και ο Χουάν Μιριτέλο του Αστέρα Τρίπολης, με τα 7 γκολ που έχει πετύχει σε 10 αγώνες των Αρκάδων μέσα στο 2024.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει το δημοσίευμα για τον Πόνσε:

«Στα 26 του, έχει πολύ δρόμο ακόμα, αλλά φαίνεται ότι η Ελλάδα είναι εκεί που έχει την αυτοπεποίθηση να διαπρέψει. Ο Πόνσε ξεκίνησε την καριέρα του, στη Νιούελς και ακολούθησε η Ρόμα στην οποία είχε ελάχιστες ευκαιρίες και εκεί ξεκίνησε μια πολύ ακανόνιστη διαδρομή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Από τη Γρανάδα στη Λιλ και μετά η ΑΕΚ, όπου ξεχώρισε με 16 γκολ σε 27 αγώνες πρωταθλήματος.

Εκείνη η μοναδική σεζόν στην Αθήνα του επέτρεψε ένα πιο ενδιαφέρον οικονομικά συμβόλαιο στη Μόσχα, όπου παρέμεινε για δυόμισι σεζόν στη Σπαρτάκ πριν επιστρέψει στην Ισπανία με την Έλτσε. Στην ομάδα του Αλικάντε δεν ήταν ποτέ βασικός και στη δεύτερη του σεζόν υπέστη υποβιβασμό, αφού σημείωσε τέσσερα γκολ.

Στην έναρξη της τρέχουσας σεζόν επέστρεψε στην ΑΕΚ και στην αρχή δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί και τους τελευταίους μήνες του 2023 είχε πετύχει μόλις ένα γκολ, όμως, η αλλαγή της χρονιάς του ταίριαξε υπέροχα και ο Πόνσε βρήκε ένα υπέροχο σερί που του επέτρεψε να σκοράρει εννέα γκολ στα τελευταία επτά παιχνίδια. Το σερί στο σκοράρισμα του Πόνσε έχει επίσης αποτυπωθεί στον βαθμολογικό πίνακα».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like