Αρχική » Προγνωστικά: Combo του 1.80 στη Λεωφόρο

Προγνωστικά: Combo του 1.80 στη Λεωφόρο

by admin

Προγνωστικά τόσο από την Premier League όσο και απ’ την ελληνική Stoiximan Super League έχει σήμερα ο Θάνος Κούρος.

Προγνωστικά Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας

Χαιρετώ τους απανταχού αναγνώστες της στήλης. Δύο προγνωστικά έχω ξεχωρίσει για σήμερα, πάμε ευθύς αμέσως να τις δούμε.

Πρώτο παιχνίδι αυτό της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας. Επιστροφή στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Κλοπ μετά το στραπάτσο από την Αταλάντα. Τα τρία γκολ σίγουρα πλήγωσαν τον εγωισμό της ομάδας, η οποία θα μπει δυνατά από νωρίς για να πετύχει μια επιβλητική νίκη. Η φιλοξενούμενη έδειξε και κόντρα στη Σίτι ότι δυσκολεύεται να διαχειριστεί παιχνίδια με αντιπάλους τέτοιας δυναμικής αν και προηγήθηκε. Επιλογή μου ο άσος με ένα γκολ και τρία κόρνερ των «ρεντς» από ημίχρονο.

Συνεχίζει το σερί ο Παναθηναϊκός

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα και στη Λεωφόρο, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λαμία. Η ομάδα του Τερίμ έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, νίκησε ΑΕΚ και Άρη και παρέμεινε εντός διεκδίκησης του τίτλου. Σήμερα κόντρα στη Λαμία αναμένεται να έχει ευκολότερο έργο, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν δείχνουν ικανοί να σταθούν ανταγωνιστικοί μέχρι στιγμής στα play off. Περιμένω συγκέντρωση απ’ τους παίκτες του Τερίμ, καθώς στο πίσω μέρος του μυαλού τους θα υπάρχει η ισοπαλία με τη σημερινή αντίπαλο λίγο πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας. Άσος με over 1,5 και τρία κόρνερ για τους γηπεδούχους στο ημίχρονο η επιλογή μου.

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Combo
16:00

Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας

1 & οver 0,5 ημίχρονο & Λίβερπουλ over 2,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο

1.90
BET: 40 units
Combo
17:00

Παναθηναϊκός – Λαμία

1 & over 1,5 & Παναθηναϊκός over 2,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο

1.80
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like