Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Πολλά γκολ σε Λίβερπουλ και Λεβερκούζεν

Προγνωστικά στοιχήματος: Πολλά γκολ σε Λίβερπουλ και Λεβερκούζεν

by admin

Προγνωστικά στοιχήματος σε τιμές που φτάνουν έως το 2.13 έχει για αυτή την Κυριακή ο Bats σε Αγγλία και Γερμανία.

Προγνωστικά στοιχήματος: Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας

Φτωχό είναι το σημερινό πρόγραμμα με λίγες αξιόλογες αναμετρήσεις από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, σε ένα γενικότερα μέτριο σαββατοκύριακο. Σε Αγγλία και Γερμανία κατευθυνόμαστε και για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, ξεκινώντας από το Μέρσεσαϊντ.

Εφιαλτική ήταν η τελευταία εβδομάδα για τη Λίβερπουλ, καθώς μέσα σε δύο αγώνες έχουν μπει σε κίνδυνο και οι δύο στόχοι που της έχουν απομείνει. Αφενός το 2-2 στην έδρα της Γιουνάιτεντ την έφερε δεύτερη στη βαθμολογία, αλλά σε ισοβαθμία με την Άρσεναλ και στο +1 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Πολύ χειρότερα είναι τα πράγματα στην Ευρώπη, καθώς το εντός έδρας 3-0 από την Αταλάντα πιθανότατα την αφήνει εκτός συνέχειας από την προημιτελική φάση. Σήμερα ψάχνει αντίδραση κι επιστροφή στην κορυφή, ακόμα κι αν αυτό κρατήσει λίγες ώρες.

Απέναντί της η Κρίσταλ Πάλας του Όλιβερ Γκλάσνερ, που ήδη δείχνει αρκετά διαφορετικά στοιχεία σε σχέση με την ομάδα του Χότζσον. Στην εντός έδρας ήττα με 4-2 από την Σίτι οι Λονδρέζοι έδειξαν ότι είναι πολύ επικίνδυνοι στους ανοιχτούς χώρους. Με την επιπολαιότητα που επιδεικνύει τον τελευταίο καιρό στην άμυνα το σύνολο του Κλοπ, μπορεί να βρει ένα γκολ και να επιβεβαιώσει το αμφίτερμα, που πληρώνει 1.94 στη Novibet.

Λεβερκούζεν – Βέρντερ Βρέμης

Μπορούμε με ασφάλεια να πούμε πως η σημερινή ημέρα έχει τα φόντα να γίνει η σπουδαιότερη στην ιστορία της Λεβερκούζεν. Με νίκη απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης η ομάδα του Αλόνσο θα σφραγίσει και μαθηματικά το πρώτο της πρωτάθλημα και θα γράψει ιστορία, κατακτώντας τον πρώτο της εγχώριο τίτλο. Προφανώς περιμένουμε οι «ασπιρίνες» να θελήσουν να κάνουν φιέστα με τον πιο εμφατικό τρόπο, κερδίζοντας επιβλητικά. Θα έχουν όμως και στην άκρη του μυαλού τους το σημαντικό ματς με τη Γουέστ Χαμ για τους «8» του Europa League, οπότε πιθανώς θα επιχειρήσουν να καθαρίσουν το τρίποντο από νωρίς. Γι’ αυτό θα πάμε με το over 1,5 ημιχρόνου στο 2.13 της WinMasters.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Μονό
16:00

Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας

Goal/goal

1.94
BET: 31 units
Μονό
18:30

Λεβερκούζεν – Βέρντερ Βρέμης

Over 1,5 στο πρώτο ημίχρονο

2.13
BET: 29 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like