Αρχική » Προγνωστικά Κληματσούδας: Με τα ειδικά στο 3.60 και 3.80

Προγνωστικά Κληματσούδας: Με τα ειδικά στο 3.60 και 3.80

by admin

Με το Παναθηναϊκός – Λαμία και το ΑΕΚ – Άρης ασχολείται ο Κληματσούδας σε αποδόσεις 3.60 και 3.80.

Προγνωστικά Κληματσούδας

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο. Προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Δύο αναμετρήσεις για τα play off της Stoiximan Super League και θα κρατήσω από μία επιλογή σε κάθε περίπτωση.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται. Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Με τα ειδικά στο 3.60 και 3.80

Στο πρόγραμμα της ημέρας υπάρχει πρώτα η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Λαμία και εν συνεχεία το παιχνίδι ΑΕΚ – Άρης. Και στις δύο περιπτώσεις, το μεγάλο φαβορί είναι η γηπεδούχος ομάδα και, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, δύσκολα οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν έστω το βαθμό. Τόσο μάλιστα στη Λεωφόρο, όσο και στα Φιλαδέλφεια, ο διαιτητής της αναμέτρησης είναι Έλληνας.

Τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η ΑΕΚ, αναμένεται να έχουν την κατοχή και να πιέσουν αρκετά. Εκτιμώ πως τα δύο φαβορί θα βρεθούν αρκετές φορές στην αντίπαλη περιοχή. Θα κυνηγήσουν από νωρίς τέρματα για να «καθαρίσουν» εύκολα και να μην αγχωθούν. Εκτιμώ πως και στις δύο περιπτώσεις, οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν και θα σκοράρουν από ένα πέναλτι. Ιδίως ο Μανούχος δεν «κολλάει» και τα σφυρίζει με ευκολία.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Ειδικό
17:00

Παναθηναϊκός – Λαμία

Παναθηναϊκός να σκοράρει με πέναλτι

3.60
BET: 10 units
Ειδικό
20:30

ΑΕΚ – Άρης

ΑΕΚ να σκοράρει με πέναλτι

3.80
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



ΠΗΓΗ

You may also like