Αρχική » Μπαρτσελόνα – Βαλένθια προγνωστικά & ανάλυση αγώνα

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια προγνωστικά & ανάλυση αγώνα

by admin

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από την αναμέτρηση που ολοκληρώνει την αγωνιστική της La Liga.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Ολίμπικο» (54.367), Βαρκελώνη.
  • Διαιτητής: Ρικάρντο ντε Μπούργος Μπενγκοετσέα.
  • Πρώτος γύρος: Βαλένθια – Μπαρτσελόνα 1-1.
  • Η Μπαρτσελόνα έχει απολογισμό 5-2-0 στα τελευταία επτά μεταξύ τους ματς.
  • Εντός έδρας η Μπαρτσελόνα είναι αήττητη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια κόντρα στη Βαλένθια.
  • Στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις τους σημειώθηκαν under 2,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Μπαρτσελόνα

Δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το «Μπερναμπέου» και αποχαιρέτησε κάθε ελπίδα κατάκτησης του πρωταθλήματος. Παρότι προηγήθηκε δύο φορές με τους Κρίστενσεν (6’) και Λόπεθ (69’), όχι μόνο ισοφαρίστηκε και τις δύο (Βινίσιους 18’, Βάθκεθ 73’) αλλά τελικά δέχτηκε και την ανατροπή με γκολ του Μπέλινγχαμ στο 90+1’. Οι «μπλαουγκράνα» έδειξαν καλά στοιχεία και έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία, όμως το τελικό 3-2 τους άφησε στο -11 (και πλέον -14 μετά τη νίκη της Ρεάλ την Παρασκευή) από την κορυφή.

Stat attack: Σε τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 4,5.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι Γκάβι, Ντε Γιονγκ και Μπαλντέ, ενώ κι ο Πέδρι είναι αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Κουντέ, Αραούχο, Κουμπαρσί, Κανσέλο – Πέδρι, Κρίστενσεν, Γκουντογάν – Γιαμάλ, Ραφίνια, Λεβαντόφσκι.

Ρεπορτάζ Βαλένθια

Δύο αποτελέσματα τη βόλευαν απέναντι στην Μπέτις ώστε να διατηρήσει την έβδομη θέση, όμως αυτή ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας. Έμεινε πίσω στο σκορ με γκολ του Πέρεθ στο 19’ έπειτα από ένα κυριαρχικό πρώτο ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους. Η απαιτούμενη αντίδραση ήρθε με τον Πεπέλου να ισοφαρίζει στο 66’ με πέναλτι, όμως αυτό δεν αποδείχθηκε αρκετό. Ο Αγιόθε Πέρεθ βρήκε ξανά δίχτυα στο 77’ και έδωσε τεράστιο διπλό στους Ανδαλουσιάνους, με το οποίο έφτασαν τους 48 βαθμούς και άφησαν τις «νυχτερίδες» στους 47.

Stat attack: Σε έντεκα από τα τελευταία δώδεκα ματς της επιβεβαιώθηκε το under 3,5.

Απουσίες: Εκτός οι τραυματίες Ντιακαμπί, Γκαγιά και Γιάρεμτσουκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Μαμαρντασβίλι – Κορέια, Μοσκέρα, Οζκατσάρ, Βάθκεθ – Κανός, Πεπέλου, Γκέρα, Ντιέγκο Λόπεθ – Ντούρο, Αλμέιδα.

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια προγνωστικά

Μπορεί να έχει χάσει και επίσημα τον τίτλο η Μπαρτσελόνα, όμως σίγουρα η κατάκτηση της δεύτερης θέσης εξακολουθεί να έχει μεγάλη σημασία. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ, δεδομένου κι ότι η Βαλένθια παίζει φουλ αμυντικά και τα ματς της κινούνται σε χαμηλούς ρυθμούς. Θα πάρουμε το combo 1 & under 3,5 στο 2.15 της Interwetten.

ΠΗΓΗ

You may also like