Αρχική » Ζέρβας: «Μπορεί να προλάβουν Ερυθρό Αστέρα Μιλουτίνοφ-Πετρούσεφ. Πηγαίνει καλά του Έβανς»

Ζέρβας: «Μπορεί να προλάβουν Ερυθρό Αστέρα Μιλουτίνοφ-Πετρούσεφ. Πηγαίνει καλά του Έβανς»

by admin

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα στον Ολυμπιακό από το μέτωπο των τραυματιών, όπως ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» είπε αρχικά ότι η αποθεραπεία των Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φίλιπ Πετρούσεφ πηγαίνει πολύ καλά. Μάλιστα, αμφότεροι έχουν ελπίδες να είναι διαθέσιμοι να παίξουν ακόμη και στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα (4/4), διαφορετικά είναι πολύ πιθανό οι Πειραιώτες να είναι πλήρεις στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (12/4).

Από ‘κει και πέρα, ο Νίκος Ζέρβας μίλησε για το προσεχές δύσκολο ματς με την Παρτίζαν, όπου μία ενδεχόμενη νίκη θα «κλειδώσει» τα playoffs για τον Ολυμπιακό.

Τέλος, αναφέρθηκε στον Σάσα Βεζένκοφ και την πίκρα που έβγαλε σε πρόσφατες συνεντεύξεις του για τη μέχρι τώρα παρουσία του στους Κινγκς, αλλά και για το πλάνο που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» για το μέλλον για εκείνον. Επίσης, μίλησε για τον Κίναν Έβανς, με τον οποίο ξεκαθάρισε ότι δεν έχουν πέσει υπογραφές, αλλά είναι μία περίπτωση που πηγαίνει καλά για την ομάδα του Πειραιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like