Αρχική » Γιοκουμπάιτις: «Πήραμε το μάθημά μας από το πρώτο ματς – Όποιος είναι πιο δυνατός σωματικά και ψυχολογικά θα περάσει»

Γιοκουμπάιτις: «Πήραμε το μάθημά μας από το πρώτο ματς – Όποιος είναι πιο δυνατός σωματικά και ψυχολογικά θα περάσει»

by admin

Το πάθημα από το πρώτο παιχνίδι της σειράς με τον Ολυμπιακό έγινε μάθημα για την Μπαρτσελόνα και τους παίκτες της επεσήμανε ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις σε δηλώσεις του, επισημαίνοντας ότι το κρίσιμο στοιχείο και αυτό που έκρινε το χθεσινό ματς ήταν η ένταση στην άμυνα.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στην άμυνα ήμασταν καλοί και στα δύο παιχνίδια, αλλά στο πρώτο κάναμε χαζά λάθη και δεν κυκλοφορήσαμε τη μπάλα. Πήραμε το μάθημά μας από το πρώτο ματς και παίξαμε καλύτερα.
Είναι σημαντικό να μπορέσεις να κοντράρεις το επίπεδό τους αθλητικά, καθώς ξέρουμε ότι είναι μία τρελή ομάδα τόσο στο αμυντικό κομμάτι όσο και στο επιθετικό. Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν άθλιοι στην άμυνα εξαιτίας της έντασής τους, κάτι το οποίο περιορίσαμε σήμερα. Όλη η σειρά θα είναι έτσι. Η ομάδα που θα νικήσει θα είναι αυτή που θα είναι πιο δυνατή σωματικά και ψυχολογικά.
Ο Τζαμπάρι Πάρκερ είναι ο πιο ταλαντούχος παίκτης της ομάδας. Όταν είναι σε καλή ημέρα και βρίσκει τα αγαπημένα του σημεία, μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like