Αρχική » Ατρόμητος-Κηφισιά: Για την πρωτιά οι Περιστεριώτες, για τη… ζωή τους οι φιλοξενούμενοι

Ατρόμητος-Κηφισιά: Για την πρωτιά οι Περιστεριώτες, για τη… ζωή τους οι φιλοξενούμενοι

by admin

Πολύ σημαντική αναμέτρηση διεξάγεται το απόγευμα του Σαββάτου (20/4, 19:30) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, εκεί όπου ο Ατρόμητος φιλοξενεί την Κηφισιά στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των playouts της Stoximan Super League.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ θα υπάρχει live ενημέρωση από το sport-fm.gr.

Ένα παιχνίδι, στο οποίο και οι δύο ομάδες έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Φυσικά, ξεχωρίζει των φιλοξενούμενων δεδομένου ότι αφορά την επιβίωσή τους στην κατηγορία.

Καταρχάς, οι γηπεδούχοι προέρχονται από το 2-2 στον Βόλο κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Αποτέλεσμα που διατήρησε το νέο αήττητο που τρέχουν, επτά αγώνων αυτήν τη φορά. Πλέον, βρίσκονται στην πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης υστερώντας στη μεταξύ τους ισοβαθμία, ενώ υποδέχονται τους Αρκάδες την τελευταία αγωνιστική στο Περιστέρι.

Από την άλλη, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε (0-1) από τον Παναιτωλικό, σε έναν εκ των εναπομείναντων «τελικών» παραμονής. Έτσι, έπεσε εκ νέου εντός ζώνης υποβιβασμού, με τους Αγρινιώτες να τους προσπερνούν όντας στο +2 και τον Βόλο να… ξεμακραίνει σχετικά στο +4.

Σε ό, τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, για τους γηπεδούχους ο Σάσα Ίλιτς δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμεινε ο Γιουμπιτάνα που πλέον προπονείται κανονικά, αλλά στην αρχή της εβδομάδας ταλαιπωρήθηκε από ίωση, ο Έρλινγκμαρκ που επίσης είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση, ο Τζοβάρας που έχει σύσπαση στον προσαγωγό, καθώς και ο Κεσχρίντα λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Εκτός επίσης και οι Ντε Μποκ και Ντιρκς. Ουσιασικά, λοιπόν, η αποστολή είναι ίδια όπως στο προηγούμενο ματς των Περιστεριωτών, με τον Βόλο, με μοναδική διαφοροποίηση τον Δήμο αντί του Σάλτα.

Από την άλλη, η αποστολή της Κηφισιάς επιστρέφουν οι Γκόμπελιτς και Γιόβαντσιτς, οι οποίοι ξεπέρασαν τα μυϊκά προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν κανονικά στη διάθεση της ομάδας. Παράλληλα, επιστρέφει και ο Πρίτσας που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του. Από εκεί και πέρα, εκτός εδώ και καιρό λόγω τραυματισμού βρίσκονται οι Τεϊσέιρα και Μποτία.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι – Τριμμάτης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου – Έντερ, Κούντε, Βρακάς – Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Καμαρά.

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος – Γκόμπελιτς, Βαφέας, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς – Σναϊντερλάν, Τσανάτζια – Κρισιούμα, Μενέντες, Μπιφουμά – Οζέγκοβιτς.

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος
Α’ Βοηθός: Αθανάσιος Κόλλιας
Β’ Βοηθός: Παντελής Σπυρόπουλος
4ος διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης
VAR: Φώτιος Πολυχρόνης

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της κανονικής διάρκειας, η Κηφισιά στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει 2-1 ως τυπικά γηπεδούχος στο ΔΑΚ Λαμίας, ενώ στον δεύτερο ο Ατρόμητος νίκησε 3-0 στο Περιστέρι.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like