Αρχική » Τελειώνει από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς – Μια «ανάσα» από τη ρωσική Νίζνι Νόβγκοροντ

Τελειώνει από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς – Μια «ανάσα» από τη ρωσική Νίζνι Νόβγκοροντ

by admin

Παρελθόν από τον Ατρόμητο αναμένεται να αποτελέσει άμεσα ο Σάσα Ίλιτς!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία, ο 46χρονος προπονητής βρίσκεται μια… ανάσα από τη συμφωνία με τη Νίζνι Νόβγκοροντ, η οποία δίνει τη δική της μάχη στην πρώτη κατηγορία της Ρωσίας για να παραμείνει στην κατηγορία.

Μάλιστα, η πρόταση που έχει στα χέρια του ο Σέρβος τεχνικός είναι εξαιρετική από οικονομικής απόψεως, ενώ, αν καταφέρει να διατηρήσει την ομάδα στην πρώτη κατηγορία, τότε είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει και του χρόνου.

Από την πλευρά του Ατρομήτου και με δεδομένο πως το συμβόλαιο των δύο πλευρών ολοκληρωνόταν στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, φαίνεται πως δεν θα σταθούν εμπόδιο στο μέλλον του Ίλιτς, αφήνοντάς τον ελεύθερο να αποφασίσει για το μέλλον του.

Ενδεχομένως, εντός των επόμενων ημερών, ακόμα και ωρών, να έχουμε οριστικές εξελίξεις γύρω από το θέμα αυτό.

Κάπως έτσι λοιπόν, όλα δείχνουν πως ο Ατρόμητος θα πορευτεί με υπηρεσιακό τεχνικό στο τελευταίο ματς της σεζόν στις 11 Μαΐου και στο εντός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης για την τελευταία αγωνιστική των playouts.

Από τα τέλη Οκτώβρη, όταν και ανέλαβε τους Περιστεριώτες, ο Σάσα Ίλιτς κατέγραψε ρεκόρ 10-11-8 σε όλες τις διοργανώσεις.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like