Αρχική » Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός: Για το σερί οι Αρκάδες, να ξεφύγουν οι Αγρινιώτες

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός: Για το σερί οι Αρκάδες, να ξεφύγουν οι Αγρινιώτες

by admin

Συνεχίζεται η δράση στα playouts της Stoiximan Super League, με τον Αστέρα να υποδέχεται στην Τρίπολη τον Παναιτωλικό στις 19:30 (Nova, bwinΣΠΟΡ FM, sportfm.gr) για την 5η αγωνιστική.

Ο Αστέρας την περασμένη αγωνιστική πήρε την πρώτη του νίκη στο μίνι πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΣ χάρη στο γκολ του Πίτσου. Αυτό το τρίποντο ήρθε μετά από καιρό και σχεδόν μετά από 2,5 μήνες, όταν είχαν επικρατήσει 3-1 του Ατρομήτου στα τέλη του Γενάρη. Οι Αρκάδες βρίσκονται στην 7η θέση μαζί με τον Ατρόμητο, ωστόσο τον έχουν στην ισοβαθμία, αν και αυτό φαίνεται πως θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική.

Ο Μίλαν Ράσταβατς έχει να διαχειριστεί ξανά την απουσία του Μουνάφο, αλλά και του Καλτσά ο οποίος είναι τιμωρημένος. Εκτός αποστολής βρίσκονται επίσης οι Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος, Καρμόνα, Σουρλής, Σίτο και Τζουκάνοβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή των Αρκάδων: Γραμματικάκης, Τσιφτσής, Γκαρθία, Χουχούμης, Πίτσου, Καστάνιο, Λύρατζης, Άλβαρες, Γκρόζντανιτς, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Βαλιέντε, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Ρεγκίς, Μάντζης, Κωστέας.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός επικράτησε με 1-0 της Κηφισιάς, ωστόσο ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή του. Παρόλα αυτά, πλέον η κατάσταση είναι στα χέρια του και συνεχίζει να… ρυθμίζει την κατάσταση. Βρίσκεται στην 12η θέση με 27 βαθμούς και καίγεται για τη νίκη για να ξεμπερδέψει οριστικά και να κάνει άλμα σωτηρίας και να αναζητήσει λιγότερους βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν έχει… έξτρα απρόοπτα, αφού παραμένουν εκτός οι Σενγκέλια, Μπαλντασάρα, ο Μλάντεν που ως γνωστόν είναι τιμωρημένος, αλλά και ο Στάγιτς που υπέστη θλάση. Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν ούτε οι Καπίνο, Μπάμποκ, Ξενιτίδης, Βοΐλης.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Παναιτωλικού: Μπακάκης, Ταμπίντζε, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Παπαζώης, Ντίαζ, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Στεργιάκης, Πέρεθ, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Λιάβας.

Πιθανές ενδεκάδες

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής – Λύρατζης, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες – Γιαμπλόνσκι, Γκος – Ζουγλής, Μπαρτόλο, Ρεγκίς – Μιριτέλο.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες – Οικονόμου, Μαλής, Ταμπίτζε, Μαυρίας, Τορεχόν – Λιάβας, Πέρες, Χουάνπι – Λομόνακο, Ζοάο Πέδρο.

Διαιτητής: Παναγιώτης – Ραφαήλ Τσιάρας
Βοηθοί του ορίστηκαν οι Δημητριάδης και Σάββας. Τέταρτος ο Γκάμαρης.
Στο VAR ο Παπαπέτρου με βοηθό τον Σινιοράκη.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like