Αρχική » Αστέρας Τρίπολης: Στόχοι από Ελλάδα, Αργεντινή και το χτίσιμο έχει ήδη ξεκινήσει

Αστέρας Τρίπολης: Στόχοι από Ελλάδα, Αργεντινή και το χτίσιμο έχει ήδη ξεκινήσει

by admin

Η φετινή σεζόν του Αστέρα Τρίπολης είχε σκαμπανεβάσματα. Μια ομάδα που χτίστηκε από την αρχή υπό τις οδηγίες του Μίλαν Ράσταβατς, με τις βάσεις που έχουν μπει να είναι στέρεες.

Ένα σύνολο με αρχές, που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο αλλά πλήρωσε τελικά ορισμένα άσχημα αποτελέσματα και ασφαλώς κάποιες κάκιστες διαιτησίες, μένοντας εκτός εξάδας. Ένας στόχος που δεν υπήρχε εξ αρχής, αλλά προέκυψε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Λογικό, αφού άπαντες γνώριζαν πως έπρεπε να σβηστεί και να μπει στο… χρονοντούλαπο η περσινή σεζόν και τα όσα καταστροφικά έγιναν. Κυρίως από πλευράς Ηρακλή Μεταξά

Το χτίσιμο της νέας σεζόν έχει ήδη αρχίσει, με σκοπό η κανονικότητα να επιστρέψει στην Τρίπολη. Ο Σέρβος τεχνικός γνωρίζει άριστα την ομάδα, απολαμβάνει της στήριξης της διοίκησης και έχει σε ισχύ συμβόλαιο και για του χρόνου. Λογικό, αφού δεν χρειάζεται να αποδείξει ποιος είναι!

Το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ θα είναι μεγάλο, αλλά σε αυτό θα αναφερθούμε προσεχώς. Δεδομένο είναι, πάντως, ότι θα αποχωρήσουν αρκετοί, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν ήδη κλειδώσει. Θα υπάρξουν και αρκετές μεταγραφές, με την ομάδα να δυναμώνει και να ξεκινά μια νέα εποχή, περνώντας σε μια ριζική αλλαγή και ανανέωση.

Ορισμένοι στόχοι έχουν ήδη κλειδώσει. Υπάρχουν παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα που αρέσουν. Ένας εξ αυτών είναι από τις πρώτες κινήσεις που θέλουν οι Αρκάδες να πραγματοποιήσουν και ήδη μιλάνε μαζί του, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται με το τέλος του πρωταθλήματος. Η απάντησή του αναμένεται μέσα στο επόμενο δεκαήμερο και υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι θετική, κάνοντας δικό τους έναν παίκτη που θα τους αναβαθμίσει.

Αστέρας Τρίπολης: Στόχοι από Ελλάδα, Αργεντινή και το χτίσιμο έχει ήδη ξεκινήσει

Φυσικά, η… γνώριμη και αγαπημένη Αργεντινή βρίσκεται πάντα σε περίοπτη θέση στις μεταγραφικές περιόδους. Και από εκεί ο Αστέρας Τρίπολης εξετάζει ήδη μερικά ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι. Στόχος, αν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, να γίνει η κίνηση για την απόκτησή του. Δεδομένα θα πάρουν δύο στόπερ το καλοκαίρι οι «κιτρινομπλέ», έχοντας στο ρόστερ της νέας σεζόν με συμβόλαιο σε ισχύ μόνο τους Καστάνιο και Γκρόζντανιτς.

Ασφαλώς, δεν υπάρχουν μόνο οι παραπάνω αγορές. Η εγχώρια και αυτή της Αργεντινής δηλαδή, ωστόσο στην παρούσα στιγμή καταγράφουμε τα δεδομένα που υπάρχουν την ώρα που μιλάμε…

Α

ΠΗΓΗ

You may also like