Αρχική » ΑΕΚ: Οι τελευταίες ανάσες πριν τον «τελικό»

ΑΕΚ: Οι τελευταίες ανάσες πριν τον «τελικό»

by admin

Την τελευταία ημέρα του τριήμερο ρεπό που πήραν για το Πάσχα απολαμβάνουν οι παίκτες της ΑΕΚ, καθώς από την Τρίτη επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Οι «κιτρινόμαυροι» άρπαξαν την ευκαιρία για μικρές ή μεγαλύτερες… αποδράσεις, προκειμένου να περάσουν τις ημέρες αυτές με αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Ματίας Αλμέιδα πήγε στην Σέριφο, ο Ντομαγκόι Βίντα στην Πάρα, ο Στίβεν Τσούμπερ στην Αίγινα και γενικά οι περισσότεροι έκαναν εξορμήσεις προς τη θάλασσα για να απολαύσουν τις γιορτές.

Από αύριο, ωστόσο, τα κεφάλια πάλι… μέσα, αφού θα αρχίσει η προετοιμασία για το πολύ μεγάλο ντέρμπι της επόμενης Τετάρτης απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Εκεί όπου η ΑΕΚ με νίκη θα είναι ουσιαστικά πρωταθλήτρια, αφού θα ακολουθεί το εύκολο ματς με τη Λαμία στην OPAP Arena την επόμενη Κυριακή. Η «Ένωση» θα γίνει… σοφότερη την Κυριακή, από τον εξ αναβολής αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, όπου με ισοπαλία θα αγκαλιάσει τον τίτλο, ενώ αν νικήσουν οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να κάνει η ίδια το 2/2 και αν νικήσουν οι Πειραιώτες θα της αρκεί και η ισοπαλία στο Φάληρο.

Το θετικό για τον Ματίας Αλμέιδα είναι πως πέραν του τιμωρημένου Ρότα και του Ζίνι που υποβλήθηκε σε επέμβαση δεν θα έχει προβλήματα, καθώς και ο Αρόλντ Μουκουντί αναμένεται μέσα στη βδομάδα να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like