Αρχική » Χωρίς Παπανικολάου ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη – Μέσα ο Γουόκαπ!

Χωρίς Παπανικολάου ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη – Μέσα ο Γουόκαπ!

by admin

Με μια πολύ μεγάλη απουσία αναχωρεί το απόγευμα της Τρίτης για τη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός εν όψει των δύο πρώτων αγώνων των playoffs με την Μπαρτσελόνα, την Τετάρτη και την Παρασκευή (22:00).

Ο Κώστας Παπανικολάου συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή. Ο αρχηγός της ομάδας δεν μπόρεσε ούτε σήμερα να βγει από το σπίτι του και υπό το φόβο να κολλήσει τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, αποφασίστηκε να μείνει κλινήρης.

Υπάρχει, πάντως, πιθανότητα να ταξιδέψει αύριο ή μεθαύριο για την καταλανική πόλη, ωστόσο θα πρέπει να αναρρώσει από την ίωση που είναι πολύ βαριά. Συνεπώς εφόσον η κατάσταση της υγείας του παρουσιάσει βελτίωση, μπορεί να προλάβει το παιχνίδι της Παρασκευής, αφού φαίνεται πως στο αυριανό δεν θα είναι διαθέσιμος.

Σε αντίθεση με τον «Παπ», κανονικά θα ταξιδέψει με την ομάδα ο Τόμας Γουόκαπ. Ο Τεξανός γκαρντ έβγαλε σήμερα ένα μέρος της προπόνησης μετά τις ενοχλήσεις στη μέση που χθες τον είχαν υποχρεώσει να εγκαταλείψει το πρόγραμμα. Ο διεθνής άσος αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, έστω κι αν χρειαστεί να σφίξει τα δόντια.

Περιττό να πούμε πόσο σημαντική είναι η παρουσία Γουόκαπ και Παπανικολάου στον Ολυμπιακό, στην άμυνα και όχι μόνο. Ο Τεξανός γκαρντ έχει φέτος 8,7 πόντους, 4,8 ασίστ, 3,1 ριμπάουντ και 10,4 στην αξιολόγηση σε 26:54 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς στην Ευρώπη, ενώ ο αρχηγός μετρά 7,4 πόντους, 3,6 πόντους, 2,9 ασίστ και 9,4 στην αξιολόγηση σε 25:28 κατά μέσο όρο προσφέροντας πολλά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like