Αρχική » Νικολογιάννης: «Υπάρχει μια βάση 14-15 παικτών στον Παναθηναϊκό – Αν είναι αποστολή ο Μπερνάρ, θα παίξει»

Νικολογιάννης: «Υπάρχει μια βάση 14-15 παικτών στον Παναθηναϊκό – Αν είναι αποστολή ο Μπερνάρ, θα παίξει»

by admin

Την εκτίμηση πως, αν τελικά ο Μπερνάρ συμπεριληφθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού, τότε θα αγωνιστεί κιόλας κόντρα στην ΑΕΚ, έκανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Περιμένουμε την απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού για να δούμε τι θα γίνει με τον Μπερνάρ. Δεν έχει υποστεί τράβηγμα, αλλά είναι σίγουρα ταλαιπωρημένος από τα συνεχόμενα ματς και θα γίνει μια κουβέντα με τον Τερίμ και τους γιατρούς Αν είναι στην αποστολή, πιστεύω θα παίξει. Δεν έχει κάτι, αλλά δεν αποκλείω, αν παίξει, να πάθει κάτι. Πιστεύω ότι θα πάρουν μια σωστή απόφαση. Ο Τζούριτσιτς προπονήθηκε κανονικά χθες, θα γίνει το ίδιο λογικά και σήμερα και θα είναι αποστολή», είπε μεταξύ άλλων.

Ενώ ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως θα δούμε δύο αλλαγές στην 11άδα των «πράσινων», με τον Ντραγκόφσκι να επιστρέφει και τον Βέρμπιτς να παίζει δεξιά, αν αγωνιστεί ο Μπερνάρ, αλλιώς θα πάει αριστερά και θα μείνει εκεί ο Λημνιός.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Τερίμ έχει δώσει ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, για να καταλήξει σε μια βάση 14-15 παικτών που χρησιμοποιεί στα playoffs και αυτό του έχει βγει.

Και σημείωσε πως, αν χάσει το «τριφύλλι» αύριο στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν βλέπει να καλύπτει μετά την διαφορά από την ΑΕΚ και θα μείνει εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Ακούστε το ηχητικό:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like