Αρχική » Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός προγνωστικά & ανάλυση αγώνα

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός προγνωστικά & ανάλυση αγώνα

by admin

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να διατηρήσουν το προβάδισμα που πήραν από το πρώτο παιχνίδι.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός προγνωστικά από την έτερη αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Σουκρού Σαράτσογλου» (50.530), Κωνσταντινούπολη.
  • Διαιτητής: Τομπίας Στίλερ.
  • Πρώτο ματς: Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 3-2.
  • Ο Ολυμπιακός κέρδισε και τις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.
  • Ο Ολυμπιακός έχει απολογισμό 7-2-3 απέναντι σε ομάδες από την Τουρκία, ενώ η Φενέρμπαχτσε μετρά δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες κόντρα σε ομάδες από την Ελλάδα.

Ρεπορτάζ Φενέρμπαχτσε

Πλήρωσε την κακή πρώτη της ώρα στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 3-2 από τον Ολυμπιακό και να… τρέχει. Βρέθηκε να χάνει με 3-0 μετά από γκολ των Φορτούνη (8’), Γιόβετιτς (32’) και Τσικίνιο (57’), όμως έσωσε κάπως τα πράγματα μετά από πέναλτι του Τάντιτς στο 68’ και γκολ του Καβετσί στο 74’. Ακολούθησε η «πύρρειος» νίκη με 2-1 στην έδρα της Καϊσέρισπορ, η οποία διατήρησε τη Φενέρμπαχτσε στο -2 από την κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος. Παρότι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 45+1’, ο Τζέκο (49’) κι ο Μπατσουαγί (57’) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου.

Stat attack: Δέχτηκε γκολ στα τελευταία επτά εντός έδρας ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Απουσίες: Οοστερβόλντε, Κινγκ, Πέρες και Γιαντάς δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμού, ενώ ο Φρεντ είναι τιμωρημένος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λιβάκοβιτς – Οσάγι-Σαμουέλ, Σογιούντσου, Μπεκάο, Καντιόγλου – Ζάιτς, Κρούνιτς, Σιμάνσκι – Καβετσί, Τάντιτς, Τζέκο.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League, αν και έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει αρκετά μεγαλύτερο προβάδισμα. Κι αυτό γιατί ενώ έπαιξε ακριβώς όπως έπρεπε και προηγήθηκε με 3-0, χάρη σε γκολ των Φορτούνη (8’), Γιόβετιτς (32’) και Τσικίνιο (57’), ο Ολυμπιακός έβαλε μόνος του στο ματς τη Φενέρμπαχτσε. Ο Ρέτσος υπέπεσε σε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Τάντιτς στο 68’, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Καβετσί μείωσε στο ένα γκολ. Τελικά οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν το υπέρ τους σκορ, αλλά το έργο τους θα μπορούσε να είναι ευκολότερο αν κρατούσαν το 3-0.

Stat attack: Μετρά τρία σερί goal/goal & over 4,5 στην Ευρώπη.

Απουσίες: Εκτός λόγω τιμωρίας ο Ρέτσος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τζολάκης – Ροντινέι, Ντόι, Κάρμο, Ορτέγκα – Έσε, Τσικίνιο, Όρτα – Ποντένσε, Φορτούνης, Ελ Κααμπί.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός προγνωστικά

Σίγουρα η Φενέρ υπερτερεί ποιοτικά και ο παράγοντας της έδρας θα παίξει σημαντικό ρόλο, όμως ο άσος δεν είναι για να δίνεται κάτω από το 1.65. Αυτό που εγγυώνται οι δύο ομάδες είναι τα γκολ, οπότε το να επιβεβαιωθεί ξανά το over 3,5 πληρώνει 2.35 στην Interwetten.

ΠΗΓΗ

You may also like