Αρχική » Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Χτυπάει μέσα στη ρακέτα

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Χτυπάει μέσα στη ρακέτα

by admin

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά Ευρωλίγκα, στην τρίτη αγωνιστική των play offs, με ένα ειδικό στην ίδια λογική με χθες!

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Εφικτό όριο

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Όπως έκλεισε η περασμένη εβδομάδα, έτσι ξεκίνησε και αυτή στα play offs και το σερί συνεχίζεται! Τα δίποντα της Μακάμπι πλήρωσαν άνετα, αν και πολύ γρήγορα τα κατέβασαν οι μπουκ, βλέποντας το λάθος που είχαμε εντοπίσει.  Στα σημερινά προγνωστικά Ευρωλίγκα θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τη Μακάμπι, χωρίς να ξεφεύγω από την χθεσινή λογική.

Η Φενέρ έφτασε κοντά στο 2-0 μέσα στο Πριγκιπάτο, αλλά τελικά η Μονακό έδειξε χαρακτήρα και γύρισε το ματς, φέρνοντας τη σειρά στα ίσια. Οι Τούρκοι παραμένουν φαβορί, όμως, όπως είδαμε και χθες στο ΣΕΦ, τα φετινά play offs είναι απρόβλεπτα. Καλό θα ήταν να αποφεύγουμε σημεία και να ποντάρουμε σε ειδικά.

Χθες ποντάραμε σε εκτελεσμένα δίποντα. Απόψε θα επιλέξω τα εύστοχα δίποντα της Μονακό. Το όριο έχει τοποθετηθεί στα 20,5. Η Μονακό σκοράρει κατά μέσο όρο 21,7 στη φετινή σεζόν. Απέναντι στη Φενέρ, φέτος, είχε 19, 21, 21 και 27. Στο τελευταίο παιχνίδι (με τα 19) σούταρε 27 βολές! Δύσκολα θα δούμε κάτι αντίστοιχο απόψε. Μην ξεχνάμε ότι η παρέα του Τζέιμς χτυπάει τους αντιπάλους με διεισδύσεις, αφού τα γκαρντ της ειδικεύονται σε αυτό, αλλά και μέσα από το ζωγραφιστό, με τα αθλητικά της φόργουορντ και σέντερ. Από την άλλη, η Φενέρ έχει πρόβλημα στην άμυνα μέσα στη ρακέτα και εκεί πρέπει να χτυπήσουν οι φιλοξενούμενοι για να έχουν τύχη. Πάμε λοιπόν με το over στα εύστοχα δίποντα της Μονακό.

 

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
20:45

Φενέρμπαχτσε – Μονακό

Μονακό over 20,5 εύστοχα δίποντα

1.83
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like