Αρχική » Τσακίρης: «Πάει να κερδίσει το ντέρμπι και όχι να το διαχειριστεί η ΑΕΚ – Οι σίγουροι και τα διλήμματα για την 11άδα»

Τσακίρης: «Πάει να κερδίσει το ντέρμπι και όχι να το διαχειριστεί η ΑΕΚ – Οι σίγουροι και τα διλήμματα για την 11άδα»

by admin

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ λίγες ώρες πριν τη «μάχη» με τον Παναθηναϊκό μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης επεσήμανε -μιλώντας στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο – ότι στο μυαλό της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα είναι να πάει στο ντέρμπι ώστε να το κερδίσει και «όχι για να κάνει διαχείριση».

Σε ό,τι αφορά τη σύνθεση, την οποία θα παρατάξει ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε ότι υπάρχουν δεδομένα και ερωτηματικά, καθώς μοιάζουν όλα ρευστά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Στο τέρμα αναμένεται να βρεθεί ο Αθανασιάδης παρά την επιστροφή του Στάνκοβιτς, ενώ η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται, όπως όλα δείχνουν, από τους Ρότα, Βίντα-Κάλενς, Χατζισαφί. Στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, ο Ελίασον είναι ο παίκτης, ο οποίος έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να ξεκινήσει (είτε δεξιά ή αριστερά), αλλά όπως είπε ο Γιώργος Τσακίρης «δεν βάζω το χέρι μου στη… φωτιά για κανέναν».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like