Αρχική » Το Σάββατο τα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ: Κόβει την κορδέλα ο Θωμάς Μαύρος!

Έφτασε η ώρα για ακόμα έναν μεγάλο σταθμό στην ιστορία της ΑΕΚ.

Κι αυτό διότι, όπως ανακοίνωσαν οι «κιτρινόμαυροι», το προσεχές Σάββατο (15/4) στις 12:00 θα λάβουν χώρα τα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας στην OPAP Arena! Μάλιστα, την κορδέλα θα κόψει ο Αιώνιος Πρεσβευτής της ΑΕΚ, Θωμάς Μαύρος.

Μία εβδομάδα μετά τα γενέθλια ενός αιώνα ιστορίας του συλλόγου. Πέντε μήνες ύστερα από τα εγκαίνια του Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην OPAP Arena, με τον «δικέφαλο» να τονίζει στη σχετική ανακοίνωση ότι το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας «καθίσταται πλέον ένα ολοκληρωμένο Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Μία εβδομάδα μετά τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής του συλλόγου μας, το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP ARENA ανοίγει τις πύλες του!

Το Σάββατο 20 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι, ο Αιώνιος Πρεσβευτής της ΑΕΚ Θωμάς Μαύρος θα κόψει την κορδέλα των εγκαινίων του Μουσείου, παρουσία εκπροσώπων του τύπου. Ο χώρος θα είναι στη διάθεση όλων των επισκεπτών στο προσεχές διάστημα.

Πέντε μήνες μετά τα εγκαίνια του Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, η OPAP ARENA «Αγιά Σοφιά» καθίσταται πλέον ένα ολοκληρωμένο Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού, αυτό ακριβώς που προοριζόταν να γίνει από τη σύλληψη της ιδέας της δημιουργίας της».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like