Αρχική » Νικολογιάννης: «Βαρύ το κλίμα και δύσκολη η κατάσταση – Εκτιμώ ότι θα πάμε σε χρονιά με αλλαγές»

Νικολογιάννης: «Βαρύ το κλίμα και δύσκολη η κατάσταση – Εκτιμώ ότι θα πάμε σε χρονιά με αλλαγές»

by admin

Για όλα όσα κόστισαν στον Παναθηναϊκό και δεν κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, το βαρύ κλίμα και την επόμενη μέρα μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM.

Αρχικά, ο Τάσος Νικολογιάννης είπε: «Ο μεγάλος χαμένος της σεζόν θα είναι αν δεν πάρει το Κύπελλο και μείνει εκτός Ευρώπης. Θα είναι καταστροφική σεζόν. Δεδομένα είναι αποτυχημένη. Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα, έχουν αναλυθεί. Υπάρχει ευθύνη στη διοίκηση που πήρε τις αποφάσεις και στον προπονητή και τους παίκτες. Σε μια χρονιά που φαινόταν ότι τα πράγματα πήγαιναν καλύτερα, καταλήγουν χειρότερα. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι δύσκολα διαχειρίσιμη γιατί η ομάδα παρουσίασε μια πάρα πολύ κακή εικόνα με ΑΕΚ και Άρη.

Για τα ρίσκα του Τερίμ: «Όταν ήρθε ο Τερίμ στον Παναθηναϊκό είχαμε πει ότι το βιογραφικό του δεν αμφισβητείται, αλλά τα χρόνια πέρασαν. Χρησιμοποιεί μεθόδους που είναι κόντρα στην ποδοσφαιρική λογική κάποιες φορές. Το είδαμε και χθες με ένα σύστημα που έμοιαζε με 1-2-7. Όταν παίρνεις τόσα ρίσκα, δεν υπάρχει περίπτωση στο τέλος να είσαι κερδισμένος. Να το κάνεις μια δυο φορές είναι σωστό και χρειάζεται. Συνέχεια δε γίνεται».

Για το κλίμα: «Το κλίμα είναι πολύ βαρύ. Η προσπάθεια που θα γίνει είναι ο Παναθηναϊκός στα δυο τελευταία παιχνίδια να γίνει αυτό που πρέπει και να πάρει το Κύπελλο. Μετά θα ληφθούν αποφάσεις για τη νέα σεζόν. Θα πάμε σε μια χρονιά που θα υπάρχουν αλλαγές. Έτσι καταλαβαίνω. Μια εκτίμηση κάνω με αυτά που βλέπω και με την εικόνα που δείχνει η ομάδα δεν πιστεύω ότι ο Τερίμ θα παραμείνει από το καλοκαίρι στην ομάδα. Η εικόνα της ομάδας είναι αυτή που μετράει. Αν ήταν διαφορετική ακόμα κι αν χανόταν το πρωτάθλημα θα κάναμε άλλη κουβέντα».

Για το «επεισόδιο» με τον Ιωαννίδη: «Τοy έχω ζήσει 36 χρόνια στον Παναθηναϊκό. Έχουν γίνει εγκλήματα στο παρελθόν με συμπεριφορά κάποιων απέναντι σε παίκτες. Δε λέω ότι δεν πρέπει να γίνεται κριτική. Ολοι έχουν ευθύνη. Αλλά το να βγαίνει κάποιος ότι δεν τιμάει τη φανέλα και να τον βρίζει, ξεπερνάει τα όρια. Δεν πάει έτσι. Έχει δώσει και την ψυχή του την ομάδα, παίζει κόντρα στην υγεία του, έχει περάσει δύσκολη περίοδο με όλα όσα συνέβησαν και αντί να τον στηρίξεις τη δύσκολη στιγμή του λες ότι δεν πονάει τη φανέλα. Το χειρότερο απ’ όλα θα είναι να απαξιωθεί το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Υπάρχουν πολλοί που πήραν το μέρος του Ιωαννίδη κι αυτό είναι το πιο υγιές».
Επίσης, αναφέρθηκε στην τριάδα Ιωαννίδη, Μπακασέτα, Μπερνάρ που οδηγούσε τον Παναθηναϊκό, τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου που κόστισε, αλλά και το γεγονός ότι ο Ιωαννίδης έπαιξε με ενέσεις κόντρα στον Άρη
.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like