Αρχική » Σλούκας: «Συγχαρητήρια σε όλους, γράψαμε ιστορία»

Σλούκας: «Συγχαρητήρια σε όλους, γράψαμε ιστορία»

by admin

Ο Κώστας Σλούκας τόνισε πως αξίζουν συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του και στους οπαδούς του Παναθηναϊκού για την πρόκριση στο Final 4, θεωρεί πως ήταν σκληρή η σειρά κόντρα σε μια καλή ομάδα, όπως η Μακάμπι Τελ Αβίβ, στάθηκε στην απουσία του στο δεύτερο ημίχρονο λόγω του τραυματισμού του, θεωρεί πως έδειξαν πειθαρχία, εξήρε τον Κέντρικ Ναν και το πόσο σοφή ήταν η επιλογή ήταν η μεταγραφή του κι αφιέρωσε την πρόκριση σε όλους όσοι εμπλέκονται με το «τριφύλλι».

Αναλυτικά: «Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και στους υπέροχους οπαδούς μας που μας υποστηρίζουν. Τα καταφέραμε! Αξίζαμε να είμαστε στο Final Four, υποφέραμε πολύ γιατί η Μακάμπι είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Δώσαμε την ψυχή μας στο παρκέ! Στο δεύτερο μέρος δεν μπόρεσα να βοηθήσω, όπως κάνω συνήθως, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί όλα τα παιδιά έβαλαν το σώμα τους κάτω και τα κατάφεραν! Γράψαμε ιστορία σήμερα κι είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό. Δουλεύουμε κάθε μέρα πολύ σκληρά, είναι η πειθαρχία που δείξαμε.

Δεν υπάρχει μυστικό για αυτό που κάναμε. Ήταν σωστή η απόφαση του συλλόγου να πάρει τον καλύτερο σκόρερ στην Ευρώπη, τον Κέντρικ Ναν. Το αξίζαμε γιατί δείξαμε διάρκεια σε αυτό που κάναμε, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Το αφιερώνω στον Πάρη, γίνεται καλύτερα κι ελπίζω να είναι μαζί μας σε λίγες μέρες. Το αφιερώνω σε όλη την ομάδα, σε όλα τα παιδιά, στην οικογένειά μου, στη γυναίκα μου που με στηρίζει πάντα. Στον Εργκίν Αταμάν που δουλεύουμε και υποφέρουμε μαζί, σε όλα τα παιδιά που είχαν άγχος, στους φιλάθλους, στον πρόεδρο και σε όλους. Γράψαμε ιστορία σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like