Αρχική » Ρεάλ Μαδρίτης-Μπασκόνια: Θα ξεφύγει η «βασίλισσα» ή θα απαντήσουν οι Βάσκοι;

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπασκόνια: Θα ξεφύγει η «βασίλισσα» ή θα απαντήσουν οι Βάσκοι;

by admin

Πράξη δεύτερη στη Μαδρίτη.

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη πρεμιέρα της στη σειρά, η Ρεάλ υποδέχεται ξανά την Μπασκόνια (25/4, 22:00), για το δεύτερο ματς των Playoffs της Ευρωλίγκας.

Από το πρώτο κιόλας παιχνίδι των δύο ομάδων, η «βασίλισσα» επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και έκανε με περίσσια άνεση το 1-0. Οι παίκτες του Τσους Ματέο κυριάρχησαν από την πρώτη περίοδο, με την υπέρ τους διαφορά να ήταν σε διψήφια τιμή στο μεγαλύτερο μέρος και να ξεφεύγει ακόμη και πάνω από τους 20 πόντους, πριν διαμορφωθεί το τελικό 90-74.

Στο μεταξύ, η Ρεάλ επιβεβαίωσε την καλή της κατάσταση, καθώς αυτή ήταν η τέταρτη σερί της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Τσους Ματέο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Από την άλλη, η Μπασκόνια δεν κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική, γνωρίζοντας τη δεύτερη απανωτή της ήττα, μετά από εκείνη από την Ουνικάχα με σκορ 95-91, για το πρωτάθλημα. Ωστόσο, η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει και μία σημαντική δικαιολογία, καθώς απουσίαζε ο Τσίμα Μονέκε. Ο Νιγηριανός φόργουορντ πιθανότατα να μην είναι διαθέσιμος ούτε στο δεύτερο ματς στη Μαδρίτη.

Φέτος, οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί ήδη τέσσερις φορές με τη «βασίλισσα» να έχει πάρει τρεις νίκες και τους Βάσκους να έχουν επικρατήσει μόλις μία, αυτή για την 33η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας και μάλιστα μέσα στη Μαδρίτη με σκορ 95-91.

Το πρόγραμμα της σειράς:
Game 1: Ρεάλ Μαδρίτης-Μπασκόνια 90-74
Game 2: Ρεάλ Μαδρίτης-Μπασκόνια (25/4, 22:00)
Game 3: Μπασκόνια-Ρεάλ Μαδρίτης (1/5, 21:30)
Game 4: Μπασκόνια-Ρεάλ Μαδρίτης (εάν χρειαστεί 3/5, 22:00)
Game 5: Ρεάλ Μαδρίτης-Μπασκόνια (εάν χρειαστεί 8/5)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like