Αρχική » «Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα συντρίψει τη Μακάμπι στο 5ο ματς»

«Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα συντρίψει τη Μακάμπι στο 5ο ματς»

by admin

Την εκτίμηση ότι ο Παναθηναϊκός ΑKTOR θα πάρει μία μεγάλη νίκη και την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου έναντι της Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε ο Ντονάτας Ουρμπόνας σε podcast του. Ο Λιθουανός δημοσιογράφος ανέφερε μάλιστα ότι οι πράσινοι θα φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη στο παιχνίδι της Τρίτης του Πάσχα.

«Για εμένα, η σειρά έχει τελειώσει, παρ’ όλο που μένει το Game 5. Ελπίζω πως η Μακάμπι θα κάνει την εμφάνισή της. Ελπίζω πως θα βρει ενέργεια να είναι ανταγωνιστική. Όμως, δεν τους βλέπω να κερδίζουν αυτό το ματς», ανέφερε και συνέχισε :

«Η πρόβλεψή μου ήταν πρόκριση της Μακάμπι στα τέσσερα ματς, με βάση το ότι δεν θα έπαιζαν Game 5 στο ΟΑΚΑ, γιατί δεν θα είχαν πιθανότητες εκεί και με βάση ότι οι Ουέιντ Μπόλντγουιν – Λορένζο Μπράουν μπορούν να ματσάρουν τους Κώστα Σλούκα – Κέντρικ Ναν. Αν μου λέγατε πριν τη σειρά ότι ο Μπόλντγουιν δεν θα παίξει, θα έλεγα πρόκριση του Παναθηναϊκού στα τέσσερα ματς ή ακόμα και “σκούπα”. Οπότε, αυτή τη στιγμή είμαστε σε αυτή τη θέση, στο Game 5. Νομίζω πως ο Παναθηναϊκός θα τους συντρίψει», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like