Αρχική » Προγνωστικά NBA: Κόντρα στην προϊστορία με 19.00!

Προγνωστικά NBA: Κόντρα στην προϊστορία με 19.00!

by admin

Προγνωστικά NBA: Ο Λοβέρδος με εμπιστοσύνη στον Φρανζ και τους συμπαίκτες του, προτείνει τρία ειδικά σε αποδόσεις 2.10, 9.00 & 19.00!

Προγνωστικά NBA: Ορλάντο Μάτζικ – Κλίβελαντ Καβαλίερς

Καλησπέρα NBAερς! Η επιλογή της προηγούμενης στήλης πέρασε με 15 PRA, το ιδανικό σενάριο για να μην επηρεαστεί σημαντικά η απόδοση. Πιθανότατα θα το τιμήσουμε ξανά! Αυτό όμως αφορά το αυριανό πρόγραμμα, οπότε πάμε να δούμε την επιλογή μου για τα σημερινά προγνωστικά NBA.

Η σημερινή στήλη θα έχει πολύ διαφορετική μορφή από τις προηγούμενες, αφού θα ασχοληθούμε με τις ασίστ του Φρανζ Βάγκνερ. Ο λόγος που θα γίνει αυτό, είναι επειδή έχω επιλέξει τρία όρια με «κακό» ιστορικό. Το ένα έχει επαληθευτεί σε 26/75 παιχνίδια φέτος, ενώ το άλλο σε μόλις 4/75. Το τρίτο, είναι το ρεκόρ καριέρας του και το έχει πετύχει μόλις μία φορά. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, πριν δείτε γιατί υπάρχει αξία σε αυτές τις επιλογές στην αποψινή αναμέτρηση.

Προγνωστικά NBA: Ο Φρανζ Βάγκνερ πασάρει, αλήθεια!

Όσοι με ακολουθείτε σε όλες τις πλατφόρμες τα τελευταία χρόνια, γνωρίζετε πολύ καλά ότι στηρίζω τις επιλογές μου στην στατιστική ανάλυση. Σήμερα είναι η πρώτη φορά που θα επιλέξουμε ένα σημείο με τόσο χαμηλό ποσοστό επαλήθευσης. Όμως αυτή η επιλογή φαντάζει απόλυτα λογική, αν δούμε τα νούμερα.

Σε μία σειρά όπου οι ομάδες έχουν παρόμοιο στυλ παιχνιδιού, πίστεψα από την αρχή πως θα βγουν νικητές οι νεαροί του Ορλάντο. Μία ομάδα που με βάση την σκληρή άμυνα, ήταν η ευχάριστη έκπληξη της Ανατολής. Τελείωσαν τη σεζόν στην πέμπτη θέση, οκτώ θέσεις πάνω από την περσινή σεζόν. Οι βασικοί τους πρωταγωνιστές στο σκοράρισμα, ήταν ο Πάολο Μπανκέρο και ο Φρανζ Βάγκνερ. Όμως στα Play-offs ο Φρανζ έχει αποκτήσει έναν πολύ πιο δημιουργικό ρόλο στο παιχνίδι των Μάτζικ. Στη διάρκεια της κανονικής περιόδου είχε μέσο όρο 3,7 ασίστ ενώ στα Play-offs 4,4. Η εντυπωσιακή αύξηση ήρθε στις πιθανές ασίστ του ανά αγώνα. Στην κανονική διάρκεια είχε 6,8 πιθανές ασίστ, ενώ στα Play-offs 13,3! Ας δούμε πιο αναλυτικά την απόδοση του Φρανζ αλλά και των Μάτζικ ανά αγώνα.

Τα τρία παιχνίδια με αριθμούς

  1. Κλίβελαντ Καβαλίερς – Ορλάντο Μάτζικ  (97 – 83)
    • Ο Φρανζ είχε 3 ασίστ, με 13 πιθανές σε 38 λεπτά
    • Οι συμπαίκτες του είχαν 6/31 τρίποντα (19,4%)
    • Οι υπόλοιποι Μάτζικ είχαν 21/71 εντός πεδιάς (29,6%)
  2. Κλίβελαντ Καβαλίερς – Ορλάντο Μάτζικ  96 – 86
    • Ο Φρανζ είχε 2 ασίστ, με 13 πιθανές σε 38 λεπτά
    • Οι συμπαίκτες του είχαν 7/31 τρίποντα (22,6%)
    • Οι υπόλοιποι Μάτζικ είχαν 24/63 εντός πεδιάς(38,1%)
  3. Ορλάντο Μάτζικ – Κλίβελαντ Καβαλίερς (121 -83)
    • Ο Φρανζ είχε 8 ασίστ, με 14 πιθανές σε 30 λεπτά
    • Οι συμπαίκτες του είχαν 12/32 τρίποντα (37,5%)
    • Οι υπόλοιποι Μάτζικ είχαν 41/80 εντός πεδιάς (53,3%)

Το Ορλάντο ήταν εντυπωσιακά άστοχο στα δύο πρώτα παιχνίδια, γι’ αυτό και ο Βάγκνερ έμεινε τόσο χαμηλά στις ασίστ. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η δημιουργία δεν ήταν ο βασικός του ρόλος στο παρκέ. Όμως η άμυνα των Καβαλίερς και οι επιλογές του Τζαμάλ Μόσλι, τον κάνουν να δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του. Μόλις τέσσερις φορές έφτασε τις οκτώ ασίστ και οι δύο από αυτές ήταν απέναντι στο Κλίβελαντ.

Εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες

Όλα δείχνουν πως ο Βάγκνερ, θα δημιουργήσει και πάλι ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του. Είναι σχεδόν αδύνατο να είναι ξανά τόσο άστοχοι, όσο στα δύο πρώτα παιχνίδια. Είναι υποχρέωση τους σήμερα, να φέρουν τη σειρά στα ίσια. Για να γίνει αυτό, πρέπει να σκοράρουν και ο κόσμος τους θα είναι εκεί για να τους σπρώξει. Όπως σας είπα από την αρχή, θα επιλέξω τρία όρια για τις ασίστ του Βάγκνερ.

  • Φρανζ Βάγκνερ over 4,5 ασίστ σε απόδοση 2.10 στη Novibet.
  • Φρανζ Βάγκνερ 8+ ασίστ σε απόδοση 9.00 στη Stoiximan.
  • Φρανζ Βάγκνερ 10+ ασίστ σε απόδοση 19.00 στη Bet365.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

ΠΗΓΗ

You may also like