Αρχική » Προγνωστικά MLB: Δε μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά MLB: Δε μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

by admin

Προγνωστικά MLB: Συνεχίζει την περιπλάνησή του ο #Dogass σε αποδόσεις που κολάζουν.

Προγνωστικά MLB: Γέρασε ο Άντερσον

Καλησπέρα σε όλους. Μας πλήγωσε ο Μπους αλλά, κάπως ελάττωσε τη χασούρα ο ντε λα Κρουζ. Από σήμερα αφού, είδαμε τις πρώτες 25 αγωνιστικές, θα αρχίσουμε σιγά σιγά να δίνουμε και σημεία από τον μαγικό κόσμο του MLB. Εννοείται, πως τα fun bet μας, παραμένουν.

Πρώτη επιλογή είναι από την αναμέτρηση των Έιντζελς με τους Όριολς. Η ομάδα από το L.A. κατεβάζει βασικό πίτσερ τον Τάιλερ Άντερσον ο οποίος, στα τελευταία δύο παιχνίδια του έχει δώσει τρία home run, και 6 walk, νούμερα τεράστια για την κλάση του. Λογικά θα παίξει γύρω στα πέντε inning. Τα υπόλοιπα τέσσερα, θα τα πάρουν οι αναπληρωματικοί πίτσερ που είναι οι 5οι χειρότεροι σε όλη τη διοργάνωση. Θεωρώ απίθανο να μη “μυρίσουν αίμα” οι batter των Όριολς. Φαβορί η ομάδα από τη Βαλτιμόρη όμως, με τα στοιχεία που παρέθεσα, θα πάρω τα over 4,5 run των Όριολς.

Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ο Φλάχερτι

Όποιος με διαβάζει τα τελευταία τέσσερα χρόνια ξέρει. Είναι κάποιοι πίτσερ που δεν μου εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη. Ένας από αυτούς είναι ο Φλάχερτι των Τάιγκερς. Ο εν λόγω πίτσερ στην τελευταία του αναμέτρηση έδωσε 4 run ,4 hit και ένα home run σε 6 inning απέναντι στη μέτρια επίθεση των Τουίνς. Αν παίξει πάλι έτσι, η παρέα του Αροζαρένα θα κάνει πάρτυ και εμείς θα πληρωθούμε τον άσο σε απόδοση 1.87.

Αλλαγή ρότας στα fun bet

Καλά και άγια τα RBI. Μας έδωσαν ένα τρομερό boost, για να κινηθούμε με μεγαλύτερη ευκολία στη δύσκολη στοιχηματική συνέχεια. Σήμερα θα πάμε σε μία πιο φτωχή τριάδα από ό,τι είχατε συνηθίσει.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Μονό
23:07

Έιντζελς – Όριολς

Όριολς over 4,5 run

1.80
BET: 40 units
Μονό
01:05

Ρέις – Τάιγκερς

1

1.87
BET: 15 units
Τρίξι 541.75
01:05

Ρέις – Τάιγκερς

Αροζαρένα over 1,5 RBI

7.50
01:40

Πάιρετς – Μπρούερς

Τέλεζ over 1,5 RBI

8.50
02:40

Ρόιαλς – Μπλου Τζέις

Κίνερ-Φαλέφα over 1,5 RBI

8.50
BET: 20(5×4) units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like