Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Ειδικά και γκολ έως 2.25

Προγνωστικά στοιχήματος: Ειδικά και γκολ έως 2.25

by admin

Έξι επιλογές από το κουπόνι της Κυριακής έχει ξεχωρίσει ο Bats με έμφαση σε στατιστικά και γκολ.

Προγνωστικά στοιχήματος: Μπράιτον – Άστον Βίλα

Από Αγγλία, Γερμανία και Ιταλία προέρχονται τα πασχαλινά προγνωστικά στοιχήματος. Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση της Μπράιτον κόντρα στην Άστον Βίλα, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να διατηρήσουν την τέταρτη θέση ώστε να βγουν στο Champions League. Από την άλλη, η ομάδα του Ντε Τζέρμπι όχι μόνο έχει μείνει εκτός Ευρώπης αλλά όλα δείχνουν πως θα τερματίσει στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Βρίσκεται σε κακή φόρμα αλλά θέλει να κλείσει την σεζόν με μια θετική νότα. Ακόμα και στις κακές τις μέρες πάντως δημιουργεί φάσεις, και σήμερα θα βρει απέναντί της μια κουρασμένη Βίλα που έχει στο μυαλό της τη ρεβάνς της Πέμπτης για το Conference League. Παρά τις απουσίες, μπορεί η Μπράιτον να καταγράψει 15+ τελικές στο 2.10 της Novibet.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Τσέλσι – Γουέστ Χαμ

Την ίδια ώρα η Τσέλσι υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ σε ένα ακόμη λονδρέζικο ντέρμπι, με φόντο τη διεκδίκηση της 7ης θέσης. Αμφότερες έχουν σημαντική απόσταση από την έξοδο στην Ευρώπη και σήμερα θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Χαρά των γκολ η Τσέλσι, ενώ και τα «σφυριά» κινούνται σε υψηλά επίπεδα σε επίθεση και άμυνα. Το goal/goal & over 3,5 πληρώνει 2.25 στη Novibet και θα το επιλέξουμε.

Ουνιόν Βερολίνου – Μπόχουμ

Κρίσιμη μάχη για την παραμονή δίνουν Ουνιόν Βερολίνου και Μπόχουμ στη Γερμανία. Αμφότερες έχουν 30 βαθμούς και βρίσκονται στο +2 από την ζώνη του υποβιβασμού, επομένως θα παίξουν για το τρίποντο που θα κάνει σχεδόν σίγουρη την παραμονή τους. Στην έδρα της η Ουνιόν παίρνει περισσότερα ρίσκα και διεκδικεί το τρίποντο, την στιγμή που η Μπόχουμ γενικώς παίζει ανοιχτά και επιθετικά. Αρκετά υψηλό το 1.93 της WinMasters για το αμφίτερμα και θα μπει στις επιλογές μας, δεδομένου του πόσο χρειάζονται και οι δύο τη νίκη.

Λίβερπουλ – Τότεναμ

Σπουδαία μονομαχία έχουμε στο «Άνφιλντ» μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τότεναμ, στο ματς της… παρηγοριάς. Οι γηπεδούχοι πλέον δεν έχουν κάποιο κίνητρο αφού το πρωτάθλημα έχει χαθεί οριστικά, ενώ οι φιλοξενούμενοι θεωρητικά ακόμα κυνηγούν την τετράδα αλλά με ελάχιστες ελπίδες. Περισσότερο περιμένουμε από τις δύο ομάδες να παίξουν ελεύθερα και να προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους τους, παρά να παίξουν με σκοπιμότητα. Αμφότερες δημιουργούν αρκετές φάσεις στα παιχνίδια τους, οπότε οι 32+ τελικές στην αναμέτρηση στο 1.91 της Novibet έχουν αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Λεβερκούζεν

Στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα δοκιμαστεί η εντυπωσιακή Λεβερκούζεν, η οποία στο πρωτάθλημα απλώς κοιτάζει να τελειώσει την σεζόν αήττητη. Δεδομένου κι ότι ακολουθεί το σημαντικό ματς με τη Ρόμα για τα ημιτελικά του Europa League, πιθανότατα ο Αλόνσο θα προχωρήσει σε ροτέισον. Ακόμα κι όταν χρησιμοποιεί αναπληρωματικούς πάντως, η ομάδα του εξακολουθεί να παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας και να δημιουργεί πλήθος ευκαιριών. Πραγματοποιεί 16,4 τελικές ανά ματς εκτός έδρας, εμείς θα πάμε με το πολύ χαμηλότερο όριο των 14 προσπαθειών για γκολ στο 1.83 της Novibet.

Μίλαν – Τζένοα

Κλείνουμε με Ιταλία και το ματς της Μίλαν απέναντι στη Τζένοα. Τυπική διαδικασία το παιχνίδι αφού οι γηπεδούχοι θέλουν απλώς να κλειδώσουν τη δεύτερη θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι παίζουν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα μέσα του βαθμολογικού πίνακα. Η προβληματική εικόνα των «ροσονέρι» στην άμυνα και η συνέπεια της Τζένοα στο σκοράρισμα τον τελευταίο καιρό μας οδηγούν στο goal/goal με απόδοση 1.93 στη Novibet.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

ΠΗΓΗ

You may also like