Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Τίμιο εξάρι στο Μάντσεστερ

Προγνωστικά στοιχήματος: Τίμιο εξάρι στο Μάντσεστερ

by admin

Ο Bats επικεντρώνει την προσοχή του στην σπουδαία αναμέτρηση της Σίτι με τη Ρεάλ, με τρία προγνωστικά στοιχήματος έως 6.00.

Προγνωστικά στοιχήματος: Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης

Η προημιτελική φάση του Champions League ολοκληρώνεται σήμερα με δύο καυτά παιχνίδια, από τα οποία θα προκύψει κι ο δεύτερος ημιτελικός. Το Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης είναι αυτό που θα μας απασχολήσει για τα προγνωστικά στοιχήματος αυτής της Τετάρτης.

Οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς με το 3-3 του πρώτου αγώνα, σε ένα αποτέλεσμα που βέβαια δίνει προβάδισμα στην Σίτι. Είναι σίγουρα ποιοτικότερη ομάδα και εντός έδρας σπάνια γκελάρει, όμως η εμπειρία και το «know-how» της «βασίλισσας» καθιστούν πολύ χαμηλό το 1.65 του άσου. Αξίζει να πάμε σε γκολ και ειδικές επιλογές, ξεκινώντας με το over 3,5 στο 2.45 της Stoiximan. Βγήκε άνετα στο πρώτο παιχνίδι, επιβεβαιώθηκε και στα δύο τελευταία ματς τους στο «Έτιχαντ» (2022/23: 4-0, 2021-22: 4-3) και με την Σίτι να βάζει τέσσερα γκολ ανά ματς στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια δύσκολα δε θα βγει και σήμερα.

Επόμενη επιλογή το να μπει γκολ μετά το 76’ στο 1.88 της Stoiximan. Έχει συμβεί σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε μεταξύ τους παιχνίδια, και μιλάμε για ματς για γερά νεύρα που πιθανότατα οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν στο φινάλε. Τέλος, θα πάρουμε και το να σκοράρει ο Ρόδρι στο 6.00 της Novibet. Στα μεγάλα ματς ο Ισπανός πάντα βγαίνει μπροστά και το ότι θα είναι φρέσκος, αφού δεν έπαιξε το Σάββατο στο πρωτάθλημα, ενισχύει τις πιθανότητες να βρει δίχτυα.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Μονό
22:00

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης

Over 3,5

2.45
BET: 24 units
Ειδικό
22:00

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης

Γκολ μετά το 76′

1.88
BET: 31 units
Σκόρερ
22:00

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης

Γκολ Ρόδρι

6.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like