Αρχική » Προγνωστικά: Έδρα που ωθεί για το 2.38

Προγνωστικά: Έδρα που ωθεί για το 2.38

by admin

Στο Champions League στρέφει την προσοχή και τα προγνωστικά του ο Παναγιώτης Μαυρόπουλος, ποντάροντας στην δύναμη της έδρας.

Προγνωστικά: Έδρα φόβητρο

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Ημέρα Τετάρτη και σήμερα το βράδυ θα έχουν ξεκαθαρίσει οι ημιτελικοί στο Champions League. Με την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Άρσεναλ θα ασχοληθούμε στα προγνωστικά μας.

Οι Βαυαροί στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος κέρδισαν με 2-0 την Κολωνία. Ωστόσο και μαθηματικά έχασαν το πρωτάθλημα, καθώς η Λεβερκούζεν το εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία της. Στον πρώτο προημιτελικό του Champions League ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 στο Λονδίνο. Απόψε στον επαναληπτικό, θέλουν να πάρουν την πρόκριση, καθώς η «κούπα με τα μεγάλα αυτιά», είναι η μόνη που μπορεί να διεκδικήσουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Είναι λογικό πως όλο το βάρος έχει πέσει σε αυτή τη διοργάνωση.

Η Άρσεναλ μετά την μεταξύ τους αναμέτρηση, ηττήθηκε στο «Έμιρεϊτς» από την Άστον Βίλα με 0-2, χάνοντας έδαφος στη μάχη του τίτλου. Ωστόσο πρέπει να το αφήσει πίσω της αυτό το γεγονός, καθώς απόψε κρίνεται η συμμετοχή της στα ημιτελικά της διοργάνωσης και το κίνητρο είναι σίγουρα ισχυρό.

Στην κατάμεστη έδρα της Μπάγερν, όπου και τα σίδερα «λυγίζουν» δεν ξέρω αν οι Άγγλοι έχουν την δύναμη να αντέξουν όταν το γήπεδο παίρνει κατηφορική κλίση. Ψηλά ο άσος της Μπάγερν, η οποία μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο των «κανονιέρηδων». Στο 2.38 θα τον ποντάρω και θα πω και ευχαριστώ.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Μονό
22:00

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ

1

2.38
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like