Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Με τρία φαβορί για το 2.38

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τρία φαβορί για το 2.38

by admin

Με την 26η αγωνιστική της Stoiximan Super League ασχολείται στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος ο Χρήστος Τσίπης.

Προγνωστικά στοιχήματος στην Stoiximan Super League

Καλημέρα σε όλους τους φίλους αναγνώστες του koubanezos.gr. Πέρασε νικηφόρα και η χθεσινή μου τριάδα, με αποτέλεσμα να τρέχουμε σερί τριών νικών. Συνεχίζουμε με ακόμη μια τριάδα επιλογών σήμερα. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

 

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός

Με το ματς ΟΦΗ – Παναθηναϊκός θα ασχοληθώ στην πρώτη μου επιλογή. Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό, παρόλα αυτά το αγωνιστικό κίνητρο είναι υπέρ του καθώς δεν έχει περιθώριο για νέες απώλειες βαθμών. Απ’την άλλη, οι Κρητικοί πάντοτε κυνηγούν το αποτέλεσμα με την αθηναϊκή ομάδα, επομένως κρίνονται ικανοί να σκοράρουν έστω μια φορά. Θα πάρω το διπλό με κάλυψη και να σημειωθούν τουλάχιστον δυο γκολ.

 

Προγνωστικά στοιχήματος στο Άρης – ΑΕΚ

Στην δεύτερη επιλογή μου θα δούμε την αναμέτρηση Άρης – ΑΕΚ, με τους γηπεδούχους να έχουν το μυαλό στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson κόντρα στον Παναιτωλικό την Τετάρτη, όπου υπερασπίζονται το 1-0 του Αγρινίου. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα καλείται να συνεχίσει αήττητη και λογικά θα το πράξει εύκολα ή δύσκολα. Θα πάω με το διπλό.

 

Ολυμπιακός – Βόλος

Τελευταία μου στάση θα είναι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», εκεί όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Βόλο με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και με την παράδοση υπέρ τους. Οκτώ νίκες σε έντεκα παιχνίδια, από τα οποία στα εφτά σκόραρε τουλάχιστον δυο γκολ. Κάτι ανάλογο πιστεύω θα κάνει και σήμερα στον ντεφορμαρισμένο Βόλο.

 

Με τρία φαβορί για το 2.38ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Με τρία φαβορί για το 2.38

Τριάδα απόδοσης 2.38
19:30

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός

Χ2 & over 1,5

1.42
19:30

Άρης – ΑΕΚ

2

1.35
19:30

Ολυμπιακός – Βόλος

Ολυμπιακός οver 1,5

1.24
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like