Αρχική » Μήτογλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη – Όπως έχει πει ο κόουτς, έχουν μείνει άλλα δύο»

Μήτογλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη – Όπως έχει πει ο κόουτς, έχουν μείνει άλλα δύο»

by admin

Στις μοναδικές στιγμές που ζουν στον Παναθηναϊκό AKTOR στάθηκε ο Ντίνος Μήτογλου μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Γιώργο Πετρίδη μετά τη νίκη (81-72) επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ και την τεράστια πρόκριση του «τριφυλλιού» στο Final-4 της Euroleague.

Ο φόργουορντ των «πρασίνων» τόνισε ότι θα του πάρει 1-2 μέρες για να συνειδητοποιήσει την επιτυχία, ενώ επανέλαβε και την ατάκα του Εργκίν Αταμάν για τα άλλα δύο παιχνίδια που έχουν μείνει.

«Συγχαρητήρια σε όλους. Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Να το χαρούμε. Εγώ προσωπικά ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει, δεν το έχω χωνέψει, θα μου πάρει 1-2 μέρες. Πιστεύω όμως ότι έχουμε καταφέρει κάτι μεγάλο. Κόσμος και ομάδα γίναμε ”ένα”, όπως είδατε. Ζήσαμε κάποιες μοναδικές στιγμές μετά από δώδεκα χρόνια. Έχουν μείνει άλλα δύο, όπως έχει πει ο κόουτς», ανέφερε αρχικά ο 27χρονος φόργουορντ, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και το… γούρι που είχε στα φετινά ταξίδια με τον Παναθηναϊκό

Ακούστε όλες τις δηλώσεις του Ντίνου Μήτογλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Γιώργο Πετρίδη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like