Αρχική » Προγνωστικά: Με ειδικό και ποιότητα τα χαράματα

Προγνωστικά: Με ειδικό και ποιότητα τα χαράματα

by admin

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με σούπερ ειδικά, early bet και ποντάρισμα στο Libertadores σε ένα ξημέρωμα γεμάτο. στοίχημα.

Προγνωστικά: Αντέχει η «Φλα» στο υψόμετρο

Καλησπέρα σε όλους. Μεταμεσονύχτια στήλη Τετάρτης με δύο ευκαιρίες σε ΝΒΑ και Νότια Αμερική. Δύσκολα παιχνίδια σε δύσκολες έδρες ωστόσο θα στηρίξουμε ελαφρώς τους φιλοξενούμενους ενώ θα δώσουμε και ένα… βολικό early bet που ενδέχεται η απόδοσή του να πέσει. Πάμε να δούμε αμέσως τις επιλογές.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Μπολιβάρ με τη Φλαμένγκο. Δύσκολο πολύ παιχνίδι και για τις δύο ομάδες μίας και υπάρχουν… διαφορετικοί λόγοι. Οι γηπεδούχοι στηρίζονται ξεκάθαρα στο υψόμετρο και στη δύσκολη έδρα που πνίγει κάθε αντίπαλο ωστόσο στο πρωτάθλημα δεν πάνε καλά και γνώρισαν τον αποκλεισμό από το Απερτούρα. Στην αντίπερα όχθη οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλά το πρωτάθλημα και φέτος ο προπονητής Τίτε έχει ρίξει το βάρος στην άμυνα. Υπάρχει εμπειρία, βάθος και αρκετή ποιότητα στο ρόστερ σε ένα σύνολο που άνετα θυμίζει ευρωπαϊκής ομάδας.

Οι αποδόσεις δεν σέβονται την ιστορική Φλαμένγκο. Οκέι, το υψόμετρο παίζει το ρόλο του ωστόσο υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά ποιότητας και δυναμικής. Το Χ2 καλύπτει πολλά σενάρια και κοντράρουμε τον μύθο του υψόμετρου.

Προγνωστικά: Ειδικό με αξία

Συνεχίζουμε με ΝΒΑ. Λίγο νωρίτερα στη Βοστώνη οι Σέλτικς κοντράρουν τους Μαϊάμι Χιτ. Δευτέρο παιχνίδι της σειράς, με τους γηπεδούχους να έχουν κάνει μία εύκολη επικράτηση στο πρώτο παιχνίδι και τώρα θέλουν να τελειώσουν την υπόθεση πρόκριση. Βέβαια η αρμάδα του Σποέλστρα είναι ιδιαίτερα μαχητική και δεν πρόκειται να αφήσει εύκολα το ματς να της ξεφύγει. Σωστά οι αποδόσεις είναι τόσο ψηλά πάντως καθώς η απουσία του Μπάτλερ μετράει αρκετά και δημιουργεί μεγάλο κενό. Θα κρατήσω το ειδικό του Over 37,5 εκτελεσμένα τρίποντα από τους Χιτ αφού η άμυνα των Σέλτικς θα περιοριστεί στην περιφρούρηση του Μπαμ Αντεμπάγιο οπότε οι δαιμόνιοι σουτέρς, Τζακέζ, Χίροου, Μάρτιν, Λοβ θα αναλάβουν.

Υ.Γ. Υπάρχει μία βολική ισοπαλία το Σάββατο στην Ελλάδα που αξίζει. Στην Τρίπολη, άμα ο Αστέρας και ο ΟΦΗ φέρουν ισοπαλία μένουν στην κατηγορία αμφότεροι. Οι γηπεδούχοι είναι εξαιρετικά αδιάφοροι, οι φιλοξενούμενοι παίζουν προσεκτικά στα play-out, οπότε αξίζει ένα πονταρίσμα στο απλό “Χ”.

Μονό
02:00

Μπόστον Σέλτικς – Μαϊάμι Χιτ

Over 37,5 προσπάθειες για τρίποντο Μαϊάμι Χιτ

1.85
BET: 25 units
Μονό
03:30

Μπολίβαρ – Φλαμένγκο

Χ2

1.88
BET: 25 units
Early Bet (27/4)
20:00

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ

Χ

3.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like