Αρχική » ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ προγνωστικά & ανάλυση αγώνα

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ προγνωστικά & ανάλυση αγώνα

by admin

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στην προσπάθεια του «δικεφάλου» να πετύχει άλλη μια μεγάλη ανατροπή στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ προγνωστικά από την έτερη αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Γήπεδο Τούμπας» (28.703), Θεσσαλονίκη.
  • Διαιτητής: Ντάβιντε Μάσα.
  • Πρώτο ματς: Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ 1-0.
  • Η Κλαμπ Μπριζ έχει μία νίκη και δύο ισοπαλίες σε επίσημες αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ.
  • Και στα τρία μεταξύ τους ματς σημειώθηκαν under 2,5.
  • Ο ΠΑΟΚ έχει απολογισμό 3-3-3 απέναντι σε ομάδες από το Βέλγιο, ενώ η Κλαμπ Μπριζ μετρά πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες κόντρα σε ομάδες από την Ελλάδα.

Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ

Δεν έπαιξε όπως έπρεπε στο Βέλγιο ο ΠΑΟΚ, και ως εκ τούτου ηττήθηκε με 1-0 από την Κλαμπ Μπριζ στον πρώτο προημιτελικό. Μόλις στο 6’ έμεινε πίσω στο σκορ αλλά δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να βρουν και δεύτερο τέρμα, παρά τον υψηλό ρυθμό και την ανεβασμένη τους ψυχολογία. Με ήρωα τον Κοτάρσκι ο «δικέφαλος του βορρά» έχασε με το καλύτερο δυνατό σκορ, αφού ο Κροάτης υπέπεσε σε πέναλτι αλλά το απέκρουσε στο 78’. Με γεμάτη την Τούμπα οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να κάνουν τη δεύτερη συνεχόμενη ανατροπή τους στο Conference League και να προκριθούν στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Stat attack: Μετρά έξι σερί over 2,5 σε εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι στόπερ Νάσμπεργκ και Τροστ-Εκόνγκ, ενώ ο Μουργκ είναι αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Γιόνι, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Μεϊτέ, Σβαμπ – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Μπράντον Τόμας.

Ρεπορτάζ Κλαμπ Μπριζ

Κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΟΚ και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Conference League. Το αποτέλεσμα κρίθηκε με γκολ του Φετλέσεν στο 6’, σε μια αναμέτρηση που η Μπριζ ήταν καλύτερη και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Μάλιστα, θα μπορούσε να έχει πάει στη ρεβάνς με πολύ σημαντικότερο πλεονέκτημα αν ο Τιάγκο δεν είχε νικηθεί στο 78’ από τον Κοτάρσκι, όταν ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε ο Ονιεντίκα. Ακολούθησε η σπουδαία νίκη με 3-0 κόντρα στην Αντβέρπ, η οποία την έφερε στην τρίτη θέση και τη διατήρησε στο -5 από την κορυφή. Τα γκολ πέτυχαν οι Ονιεντίκα (44’), Σκόρας (60’) και Ζινκερνάγκελ (90+6’).

Stat attack: Στα τελευταία επτά εκτός έδρας παιχνίδια της σημειώθηκαν 2-3 γκολ.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Σκοβ Όλσεν, Μινιολέ, Νίλσεν και Οντόι, και οι τιμωρημένοι Τιάγκο, Μέχελε και Ντε Κάιπερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Γιάκερς – Σαμπέ, Ορντόνιεζ, Σπίλερς, Μάιερ – Φετλέσεν, Ονιεντίκα, Φανάκεν – Ζινκερνάγκελ, Σκόρας, Γιουτγκλά.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ προγνωστικά

Το έκανε με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μπορεί να το ξανακάνει ο ΠΑΟΚ; Σίγουρα δεν είναι ακατόρθωτο σε μια καυτή Τούμπα, και με τους φιλοξενούμενους να έχουν πολλές σημαντικές απουσίες. Όμως η Μπριζ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που θα πάει υποψιασμένη στη Θεσσαλονίκη. Θα προσπαθήσει να ματσάρει τον υψηλό ρυθμό που θα επιβάλλει ο «δικέφαλος», κάτι που σημαίνει ότι το παιχνίδι θα ανοίξει. Πάμε με το over 2,5 στο 1.73 της Interwetten.

ΠΗΓΗ

You may also like