Αρχική » ΟΦΗ-Βόλος: Για την «μπαλοθιά» παραμονής κόντρα στους φορμαρισμένους Κρητικούς η ομάδα της Μαγνησίας

ΟΦΗ-Βόλος: Για την «μπαλοθιά» παραμονής κόντρα στους φορμαρισμένους Κρητικούς η ομάδα της Μαγνησίας

by admin

«Mάχη» αήττητων στο Ηράκλειο για την 5η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League!

Απόψε στις 18:30 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου (Cosmote Sport 1, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM), o OΦΗ υποδέχεται τον σκληροτράχηλο Βόλο στην αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα.

Οι δυο ομάδες έχουν προβάλει αντίσταση σε αυτή τη διαδικασία των playouts μετά από τέσσερα ματς μετρώντας μόνο ισοπαλίες και νίκες. Από τη μια πλευρά οι Κρητικοί βρίσκονται στην 4η θέση της διαδικασίας με 31 βαθμούς και προέρχονται από το ισόπαλο 2-2 με τον Πανσερραϊκό. Στην αντίπερα όχθη ο Βόλος κινδυνεύει περισσότερο, ωστόσο με δυο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες παραμένει σε τροχιά παραμονής, όντας στους 29 βαθμούς και το +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Για τους γηπεδούχους η προετοιμασία κύλησε ομαλά με τον Τραϊανό Δέλλα να μην υπολογίζει τελευταία στιγμή στον Γιάννη Αποστολάκη ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στο γαστροκνήμιο και έμεινε εκτός αποστολής.

Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Χουάν Νέιρα, ο οποίος επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του, όμως δύσκολα θα βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα.

Μεταξύ άλλων, Εκτός πλάνων έμεινε και ο Ηλίας Σημαντηράκης, ο οποίος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα καθώς και οι ανέτοιμοι Ματέους Μπρεσάν, Χεσούς Χιμένεθ. Παράλληλα, εκτός αποστολής έμειναν οι Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου, Ανδρέας Αδαμάκης, Manuel Καλαφάτης και Τίτος Κουτεντάκης.

Ο Τραϊανός Δέλλας συμπεριέλαβε στην αποστολή του ΟΦΗ τους: Χριστογεώργο, Μπάουμαν, Λουσάο, Μαρινάκη, Βούρο, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Γκαγέγκος, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Μπακού, Ισέκα, Φελίπε, Μοσκέρα και Θεοδοσουλάκη.

Για τον Βόλο το ματς έχει για μια ακόμη φορά τον χαρακτήρα «τελικού», αφού σε περίπτωση νίκης εξασφαλίζεται και μαθηματικά η παραμονή στη Stoiximan Super League και της νέας σεζόν. Το σύνολο του Χρήστου Κόντη, έχει καταφέρει να σταθεί στο ύψος της, φεύγοντας με νίκες από Αγρίνιο και Τρίπολη.

Ο Χρήστος Κόντης ανακοίνωσε 20μελη αποστολή στην οποίο συμπεριλήφθηκαν οι εξής: Κόβατς, Κόστιτς, Αλχο, Μύγας, Καλογερόπουλος, Ασλανίδης, Ράσιτς, Λούνα, Κίτσος, Ντε Καμπς, Μπερτόγλιο, Γκλάβτσιτς, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Κόμπα, Τρουιγιέ, Ασεχνούν, Ποπέσκου, Μωραΐτης, Γκαρσία.

Oι πιθανές ενδεκάδες:

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Mπάουμαν – Μαρινάκης, Βούρος, Λουσάο, Αμπάντα – Γκαγιέγκος, Μεγιάδο, Μπάκιτς – Μπακού, Μοσκέρα, Ισέκα

Βόλος (Xρήστος Κόντης): Κόβατς- Μύγας, Καλογερόπουλος, Άλχο, Λούνα – Ντε Καμπς, Τσοκάνης- Ασεχνούν, Γκλάβτσιτς, Κόμπα-Γκαρθία

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ανδριανός,
Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου
4ος Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης
VAR: Κουμπαράκης, Στεφανής

ΠΗΓΗ

You may also like