Αρχική » Ολυμπιακός: «Να σταματήσει ο παρκαδόρος να προκαλεί και να προτρέπει σε βία»

Ολυμπιακός: «Να σταματήσει ο παρκαδόρος να προκαλεί και να προτρέπει σε βία»

by admin

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά την επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μέσα από το προφίλ του στο Instagram στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Συγκεκριμένα, ο ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε μερικά πολύ καυστικά σχόλια για τον προπονητή των «ερυθρολεύκων», τονίζοντας, μάλιστα, μεταξύ άλλων ότι θα τον στείλει ξανά στο… πάρκινγκ!

Άμεσα ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, λοιπόν, κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μία ημέρα μετά (16/04) το ντέρμπι «αιωνίων» του ΟΑΚΑ, που βρήκε νικητή τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Καλούμε τον γνωστό ”παρκαδόρο”, αυτόν που αρέσκεται στο να βρίζει την ομάδα του, τους παίκτες της και τους φιλάθλους της, που αρέσκεται να απειλεί διαιτητές (Έλληνες και ξένους), αθλητές (νυν και παλαίμαχους), τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς, τον Πρόεδρο της ΕΟΚ και τον Πρόεδρο της Ευρωλίγκας, που αφήνει εσώρουχα στους πάγκους, που εύχεται θανάτους, που βάζει σε κίνδυνο συμπολίτες αψηφώντας τον ΚΟΚ, που απειλεί Θεούς και Δαίμονες καθημερινά, να σταματήσει να προκαλεί και άλλο και να προτρέπει σε βία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like