Αρχική » Ντέμης: «Λίγο κουρασμένος με Άρη ο Ολυμπιακός, δεν ήταν προβληματική η απόδοσή του – Ήδη πετυχημένος ο Μεντιλίμπαρ»

Ντέμης: «Λίγο κουρασμένος με Άρη ο Ολυμπιακός, δεν ήταν προβληματική η απόδοσή του – Ήδη πετυχημένος ο Μεντιλίμπαρ»

by admin

Το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη για τον Ολυμπιακό.

Αρχικά -μιλώντας στην εκπομπή «Fair Play» με τον Βάιο Τσούτσικα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6– αναφέρθηκε στην παρουσία των Πειραιωτών στο 1-1 με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», τονίζοντας ότι: «Ήταν λίγο κουρασμένος, όπως και ο ΠΑΟΚ, με λιγότερη ενέργεια. Έγινε επικίνδυνος, αλλά με λιγότερη ένταση. Ήταν καλύτερος ο Άρης σε σχέση με άλλα ματς. Δεν ήταν πρόβλημα η απόδοση του Ολυμπιακού, μου φάνηκε λογικό. Θα μπορούσε να το πάρει το παιχνίδι».

Στη συνέχεια στάθηκε στη δύσκολη αποστολή των Πειραιωτών κόντρα στην Άστον Βίλα στα ημιτελικά του Conference League, επισημαίνοντας «Την Άστον Βίλα την είχαμε φαβορί στον Conference από τον Οκτώβριο».

Έπειτα απάντησε σε σχετική ερώτηση του Βάιου Τσούτσικα για το αν θα αφήσει αποτύπωμα στον Ολυμπιακό το βαρύ πρόγραμμα λόγω της Ευρώπης στην προσπάθεια που κάνει στο πρωτάθλημα.

Καταλήγοντας, ο παλαίμαχος άσος εκθείασε το έργο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, τον οποίο χαρακτήρισε ήδη πετυχημένο, ενώ σχολίασε ότι «ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει διαφορετικά ήδη παιχνιδιού. Μπορεί να πάρει γήπεδο και αφήσει γήπεδο».

https://www.youtube.com/watch?v=vEJV2_8UNb4

Α

ΠΗΓΗ

You may also like