Αρχική » ΑΕΚ: Επέστρεψε στα Σπάτα για την κρίσιμη τελική ευθεία – Παραμένει εκτός ο Μουκουντί

ΑΕΚ: Επέστρεψε στα Σπάτα για την κρίσιμη τελική ευθεία – Παραμένει εκτός ο Μουκουντί

by admin

Και τώρα… τελική ευθεία! Την επιστροφή της στις προπονήσεις, μετά το τριήμερο ρεπό, πραγματοποίησε την Τρίτη του Πάσχα (7/5) η ΑΕΚ.

Η «Ένωση» επανεκκίνησε, με απογευματινή προπόνηση, την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την επόμενη Τετάρτη (15/5). Δεν υπήρξε κάποια μεταβολή στο απουσιολόγιο, στο οποίο παραμένει ο Αρόλντ Μουκουντί και τις επόμενες μέρες θα φανεί εάν θα είναι δυνατή η συμμετοχή του στην αναμέτρηση του Φαλήρου.

Εκεί όπου ζητούμενο είναι η νίκη που ουσιαστικά θα τη χρίσει back tou back πρωταθλήτρια. Την προσεχή Κυριακή (12/5) θα προηγηθεί το εξ αναβολής ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τους Πειραιώτες, το αποτέλεσμα του οποίου την ενδιαφέρει άμεσα. Υπενθυμίζεται πως με ισοπαλία η ΑΕΚ αγκαλιάζει τον τίτλο ακόμη κι εάν χάσει την επόμενη Τετάρτη, καθώς θα της αρκεί νίκη επί της Λαμίας για να πάρει το πρωτάθλημα. Αντίθετα, εάν νικήσει ο ΠΑΟΚ οι νταμπλούχοι Ελλάδος θα θέλουν μόνο νίκη στο Φάληρο, ενώ εάν επικρατήσει ο Ολυμπιακός θα τους κάνει εκεί και η ισοπαλία κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Η επόμενη προπόνηση του «δικεφάλου» είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης του Πάσχα (8/5) στις 10:00.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like