Αρχική » Νικολογιάννης: «Στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ότι όλα θα κριθούν την Κυριακή για τον τίτλο – Πολλές αλλαγές στην 11άδα»

Νικολογιάννης: «Στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ότι όλα θα κριθούν την Κυριακή για τον τίτλο – Πολλές αλλαγές στην 11άδα»

by admin

Την πεποίθηση ότι η υπόθεση τίτλος είναι ακόμα ανοιχτή έχουν άπαντες στον Παναθηναϊκό και κριθεί την προσεχή αγωνιστική, σύμφωνα με όσα ανέφερε στον «αέρα» bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Όλο το βάρος έχει πέσει στο ματς με τον Άρη. Μπορεί εγώ να πιστεύω ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει, στην ομάδα δεν το πιστεύουν αυτό. Θεωρούν ότι όλα θα κριθούν την Κυριακή και προετοιμάζονται για αυτό. Πρέπει να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, έτσι ώστε αν χάσει η ΑΕΚ στην Τούμπα να πάει στον πόντο η διαφορά και μετά να ακολουθούν δύο αγώνες. Αυτό γίνεται εσωτερικά, υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση. Πάντως, υπήρξε πολύ μεγάλη απογοήτευση, ο προπονητής και οι παίκτες δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι υπήρξε τέτοια εικόνα με την ΑΕΚ. Δεν ξέρω αν θα μπορέσουν, βέβαια, να ανταπεξέλθουν στο ψυχολογικό κομμάτι», επισήμανε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι θα δούμε πολλές αλλαγές στην 11άδα του «τριφυλλιού», με τους Ούγκο-Αράο να παίζουν στα στόπερ και τον Τερίμ να αλλάζει ενδεχομένως και τα μπακ, ενώ παραμένει δύσκολο να αγωνιστεί ο Μπερνάρ την Κυριακή.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην «εξαφάνιση» του Αϊτόρ, σημειώνοντας πως θα έπρεπε να βρεθεί μια λύση από πλευράς προπονητή, ειδικά από την στιγμή που δεν… πετάνε οι υπόλοιποι εξτρέμ του Παναθηναϊκού.

Ακούστε το ηχητικό:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like