Αρχική » Νικολακόπουλος: «Πάρα πολλές αλλαγές σκέφτεται ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό ενόψει ΠΑΟΚ»

Νικολακόπουλος: «Πάρα πολλές αλλαγές σκέφτεται ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό ενόψει ΠΑΟΚ»

by admin

Στην επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος, αφού υπάρχει η πρόκληση του μεγάλου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και η δυνατότητα να μπει δυνατά στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα με τα 120 λεπτά της μάχης στην Κωνσταντινούπολη, ο Μεντιλίμπαρ δείχνει αποφασισμένος να κάνει ευρύτατο ροτέισον με πάρα πολλές αλλαγές και υποψήφιους τους Ρίτσαρντς, Όρτα, Ρέτσο, Μασούρα, αλλά και τους Κίνι, Ζέλσον, Καρβάλιο ή Αλεξανδρόπουλο. Όπως υποστήριξε μάλιστα μοιάζει σχεδόν απίθανο να αγωνιστεί την Κυριακή ο Ελ Κααμπί!

Σχολίασε τις απουσίες των Μασούρα, Ντόη από το πρώτο ματς με τη Άστον Βίλα που αφήνει τον Ολυμπιακό με δύο εξτρέμ και δύο στόπερ, αλλά και την τιμωρία του Αργεντινού κίπερ, Εμιλιάνο Μαρτίνες, που θα λείψει και αυτός από το πρώτο παιχνίδι.

Στη συνέχεια, έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού, λέγοντας πως αυτά τα παιδιά έχουν ένα φοβερό ικανότητα να υποφέρουν μέσα στα παιχνίδια από αντιπάλους από πολύ καλούς έως και πολύ καλύτερούς τους, αλλά να μην λυγίζουν ποτέ.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like