Αρχική » Νίκησε τον Κοβάσεβιτς και πέρασε στα ημιτελικά του Λος Κάμπος ο Τσιτσιπάς

Νίκησε τον Κοβάσεβιτς και πέρασε στα ημιτελικά του Λος Κάμπος ο Τσιτσιπάς

by admin

Θέση στα ημιτελικά του Λος Κάμπος έκλεισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς νικώντας με 7-6(1), 6-3 τον Αλεξάνταρ Κοβάσεβιτς σε 1 ώρα και 39 λεπτά.

Ο Έλληνας τενίστας, που είναι στο νούμερο 11 της παγκόσμιας κατάταξης, έχασε τα πρώτα τρία γκέιμ από τον Αμερικανό (Νο 100) ωστόσο στη συνέχεια βρήκε ρυθμό και έκλεισε ραντεβού στον ημιτελικό που θα γίνει τα ξημερώματα του Σαββάτου με τον Κάσπερ Ρουντ (Νορβηγία, Νο 12).

Αν ο «Στεφ» κατακτήσει και φέτος το τουρνουά στο Μεξικό, τότε θα επιστρέψει μετά από διάλειμμα μιας εβδομάδας στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης και θα σκαρφαλώσει στο Νο9.

Στον άλλο ημιτελικό θα μονομαχήσει ο Αυστραλός Τζόρνταν Τόμπσον (2-1 τον Άλεξ Μίκελσεν) με τον νικητή το αγώνα ανάμεσα στον Σάσα Ζβέρεφ και τον Θανάση Κοκκινάκη.

«Ήταν ένα εξαιρετικό ματς, και οι δύο παίξαμε υψηλού επιπέδου τένις», είπε στις δηλώσεις του στο court ο Τσιτσιπάς. «Πρέπει να του δώσω συγχαρητήρια, διότι με έσπρωξε στα όριά μου. Είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που τα κατάφερα. Ήταν καλό που ξεκίνησα δυνατά το τάι μπρέικ, πήρα μεγάλη αυτοπεποίθηση από αυτό. Το δεύτερο σετ το χειρίστηκα πάρα πολύ καλά. Εκμεταλλεύτηκα αμέσως την ευκαιρία μου για μπρέικ και μετά κατάφερα να κρατήσω το σερβίς μου, έχοντας και το κοινό με το μέρος μου», πρόσθεσε.

Για τον ημιτελικό με τον Κάσπερ Ρουντ, είπε: «Είναι ένας από τους σπουδαιότερους αντιπάλους εκεί έξω. Το πλάνο μου είναι να είμαι καλά προετοιμασμένος και να το αντιμετωπίσω όπως όλα τα άλλα ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like