Αρχική » Μπαντόσα για τους τραυματισμούς: «Δεν μου αρέσει ο εαυτός μου – Δυσκολεύομαι να σηκωθώ από το κρεβάτι»

Μπαντόσα για τους τραυματισμούς: «Δεν μου αρέσει ο εαυτός μου – Δυσκολεύομαι να σηκωθώ από το κρεβάτι»

by admin

Μέσα στον τελευταίο χρόνο, η Πάολα Μπαντόσα έχει αποσυρθεί από τα μεγάλα τουρνουά του Roland Garros και του Wimbledon, αλλά και αυτό της Ταϊλάνδης. Αιτία, το πρόβλημα τραυματισμού που την ταλαιπωρεί στην σπονδυλική στήλη.

Πρόσφατα μάλιστα εγκατέλειψε δακρυσμένη τον αγώνα με την Αρίνα Σαμπαλένκα για τη φάση των 16 του τουρνουά στη Στουτγκάρδη. Ψυχολογικά επηρεασμένη από το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να επανέλθει στο υψηλότερο επίπεδο αναλογικά με τις δυνατότητές της, απάντησε με ειλικρίνεια σε σχετικά ερώτηση δημοσιογράφου.

«Μου αρέσει πολύ το τένις αλήθεια, όπως και να είμαι ανταγωνιστική. Δεν μου αρέσει όμως καθόλου η κατάσταση στην οποία βρίσκομαι. Από μικρή ηλικία υπήρχαν πάντα υψηλές προσδοκίες από εμένα και το συγκεκριμένο άθλημα που προσέφερε μεγάλες στιγμές», ανέφερε αρχικά η Ισπανίδα πρωταθλήτρια.

«Περιμένω πολλά πράγματα από τον εαυτό μου, ωστόσο μου είναι πολύ δύσκολο κάποιες φορές να προπονηθώ ή ακόμα και να σηκωθώ από το κρεβάτι. Δεν μου αρέσει ο εαυτός μου όπως είναι τώρα λόγω τραυματισμών. Μου έχουν κοστίσει οι τραυματισμοί και προσπαθώ πρώτα από όλα να ορθοποδήσω πνευματικά», συνέχισε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η 26χρονη.

Η αθλήτρια που διατηρεί σχέση με τον Στέφανο Τσιτσιπά αγωνίστηκε κανονικά το πρωί της Πέμπτης στον πρώτο γύρο του τουρνουά της Μαδρίτης και παρά το προβάδισμα στα σετ, ηττήθηκε από την συμπατριώτισσά της Μπόουζας Μανέιρο με 2-1 (6-2, 3-6, 3-6).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like