Αρχική » Νέα αποχή των παικτών στην ΑΕΚ Betsson BC – Τα δεδομένα για το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ

Νέα αποχή των παικτών στην ΑΕΚ Betsson BC – Τα δεδομένα για το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ

by admin

Δεν έχουν τέλος τα εξωαγωνιστικά προβλήματα στις τάξεις της ΑΕΚ Betsson BC

Μία εβδομάδα μετά την αποχή των παικτών από τις προπονήσεις της ομάδας λόγω οφειλών και της σημαντικής καθυστέρησης στην καταβολή των δεδουλευμένων, οι μπασκετμπολίστες της «Ένωσης» προέβησαν σε ακόμα μία αποχή…

Την περασμένη Παρασκευή, και μετά από επικοινωνία που είχαν οι παίκτες με τον ισχυρό άνδρα της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο, έληξε η αποχή καθώς τους κατατέθηκε ένα μέρος των δεδουλευμένων, όπως είχε δεσμευτεί απέναντι στην ομάδα, με τον σύλλογο να αγωνίζεται κανονικά κόντρα στο Λαύριο το οποίο και συνέτριψε με 100άρα.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας είχε δεσμευτεί προς τους παίκτες ότι, χθες, Παρασκευή (19/04) θα καταβληθεί και η δεύτερη δόση. Κάτι το οποίο ωστόσο δεν συνέβη, με αποτέλεσμα οι παίκτες, χθες και σήμερα, να απέχουν από τις ομαδικές προπονήσεις.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό λοιπόν, το κλίμα στο «στατόπεδο» της ΑΕΚ είναι έκρυθμο, ενώ, υπάρχει και μεγάλη ανησυχία για το τι θα συμβεί και τι αποφάσεις θα παρθούν για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (17:15).

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι ξένοι αθλητές έχουν αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να μην κατέβουν στο ντέρμπι «δικεφάλων», και ως εκ τούτου να χρειαστεί να αντικατασταθούν από παίκτες της εφηβικής ομάδας.

Όπως και να έχει, τα προβλήματα στη φετινή ΑΕΚ μοιάζουν να μην έχουν τέλος, και ενώ η «Ένωση» έχει «κλειδώσει» ήδη και μαθηματικά την παρουσία της στα playoffs, πράγμα που σημαίνει πως έχει ακόμα τουλάχιστον πέντε παιχνίδια μπροστά της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like