Αρχική » Ιμπόρα: «Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε για να εκπληρώσουμε το όνειρο»

Ιμπόρα: «Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε για να εκπληρώσουμε το όνειρο»

by admin

Για το κυριακάτικο (21/4, 20:30) ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League μίλησε ο Βιθέντε Ιμπόρα!

Ο Ισπανός μέσος μίλησε για την τεράστια πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά του Conference League, τονίζοντας ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του δουλεύουν για να εκπληρώσουν το όνειρο, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα τα δώσουν όλα για να ανατρέψουν την εις βάρος του κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πολύπειρος μέσος του Ολυμπιακού:

Για το γεγονός πως βρίσκεται για ακόμα μια φορά στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος και δε νοιώθω έτσι επειδή το έχω ξαναζήσει. Είμαι ευτυχισμένος γιατί το κάναμε στον Ολυμπιακό. Έχουμε καταφέρει κάτι πάρα πολύ μεγάλο. Οι στόχοι μας είναι πολύ υψηλοί και είναι φανταστικό να βλέπεις όλη την ομάδα και τόσο πολύ κόσμο να είναι τόσο ευτυχισμένοι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε για να συνεχίσει να εκπληρώνεται και το όνειρο».

Για τα ματς με τη Άστον Βίλα:
«Το ποδόσφαιρο μου έχει μάθει πως τα πάντα μπορούν να συμβούν. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα αρκεί να δουλεύεις και να προσπαθείς. Και εμείς αυτό κάνουμε. Δουλεύουμε, προσπαθούμε και έχουμε δείξει πως έχουμε μια ομάδα που πραγματικά είναι ικανή για σπουδαία πράγματα. Όταν συνεχίζεις να προσπαθείς και δεν τα παρατάς ποτέ τότε μπορείς να φτάσεις πολύ μακριά. Τώρα έχουμε μπροστά μας δύο ημιτελικούς απέναντι σε μια ομάδα που οι προπονητές της γνωρίζουν πάρα πολύ καλά από τέτοια παιχνίδια. Ξέρω πως θα είναι πολύ δύσκολο αλλά στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα αν συνεχίζεις να προσπαθείς».

Για την παρουσία του στο ματς με την Φενέρμπαχτσε: «Ακολούθησα τις οδηγίες του προπονητή και έκανα αυτό που ζήτησε μέσα στο γήπεδο. Στόχος ήταν να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορούσα την ομάδα για να αποκτήσουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Νομίζω πως όλοι μαζί το καταφέραμε αυτό. Αντέξαμε στην πίεση που μας ασκούσε ο αντίπαλος και ήταν πάρα πολύ δύσκολο εκείνη τη στιγμή αλλά έπρεπε να αντέξουμε. Εμείς τα καταφέραμε και δημιουργήσαμε και κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Δεν τα καταφέραμε, ευτυχώς όμως πήραμε την πρόκριση στα πέναλτι εκεί όπου ο Τζολάκης έκανε καταπληκτική δουλειά. Προκριθήκαμε χάρη στη δουλειά όλων και όχι γιατί μπήκα εγώ στο ματς».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Αυτά έχουν οι μεγάλες ομάδες. Αυτό έχουν να αντιμετωπίσουν οι μεγάλες ομάδες. Πρέπει αυτή τη στιγμή πολύ γρήγορα να αλλάξουμε το τσιπ και να επικεντρωθούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι για μας ένας πολύ σημαντικός στόχος. Πριν από λίγες εβδομάδες βρισκόμασταν στους 8 βαθμούς διαφορά από τον πρώτο και τώρα αν κερδίσουμε την Κυριακή θα πάμε στο -1. Μέσα στο γήπεδο μας, με τους φιλάθλους μας μπορούμε να το καταφέρουμε. Εγώ προσωπικά ήρθα στον Ολυμπιακό για να γίνω πρωταθλητής. Το πρωτάθλημα είναι κάτι που με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Είναι ένας στόχος που πρέπει να κυνηγήσουμε και για αυτό πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια και να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που έχουμε για να μειώσουμε ακόμα περισσότερο την διαφορά».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like