Αρχική » Μπόλντγουιν: «Θα παίξω την Πέμπτη, ένας τραυματισμός δεν θα με σταματήσει!»

Μπόλντγουιν: «Θα παίξω την Πέμπτη, ένας τραυματισμός δεν θα με σταματήσει!»

by admin

Break με το… καλημέρα στη σειρά των playoffs με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό AKTOR έκανε η Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους Ισραηλινούς να περνούν από το ΟΑΚΑ με σκορ 91-87, παίρνοντας έτσι το πλεονέκτημα έδρας.

Πέρα από τη νίκη ωστόσο, στις τάξεις της «ομάδας του λαού» υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του Γουέιντ Μπόλντγουιν, ο οποίος κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου ένιωσε ένα σφίξιμο πίσω στο πόδι.

Ωστόσο, με δηλώσεις του, ο 28χρονος εκρηκτικός γκαρντ ξεκαθάρισε πως νιώθει καλύτερα και πως θα αγωνιστεί στο Game 2 της σειράς (25/04, 21:15), αφού ένας τραυματισμός δεν θα τον σταματήσει σε ένα τόσο κρίσιμο ματς.

Για την ιστορία, χθες, ο Αμερικανός γκαρντ ολοκλήρωσε το ματς με 15 πόντους και 7 ασίστ.

Οι δηλώσεις του Γουέιντ Μπόλντγουιν:

«Αισθάνομαι καλά και θα παίξω την Πέμπτη. Ένας τραυματισμός δεν θα με σταματήσει σε αυτό το σημείο. Βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι σε ένα δύσκολο γήπεδο. Όλοι στην ομάδα έπαιξαν καλά και καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη νίκη στη σειρά.

Ήμασταν σε εξαιρετική φόρμα ως ομάδα τους τελευταίους δύο μήνες και ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη για να ανοίξουμε τα πλέι οφ, αλλά πρέπει ακόμα να κερδίσουμε δύο ακόμη παιχνίδια. Ήμασταν στην ίδια κατάσταση ακριβώς πριν από ένα χρόνο στο Μονακό και καταλήξαμε να χάσουμε τη σειρά. Κάναμε τη δουλειά στο πρώτο παιχνίδι και τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε και να προσπαθήσουμε να πάρουμε άλλη μια νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like