Αρχική » Μπαρτσελόνα – Νάπολι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μπαρτσελόνα – Νάπολι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Μπαρτσελόνα – Νάπολι: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στην κρίσιμη ρεβάνς της Βαρκελώνης για τη φάση των 16 του Champions League.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΝΑΠΟΛΙ

Η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Νάπολι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Ολίμπικο» (54.367), Βαρκελώνη.
  • Διαιτητής: Ντάνι Μάκελι.
  • Πρώτο ματς: Νάπολι – Μπαρτσελόνα 1-1.
  • Η Μπαρτσελόνα είναι αήττητη σε πέντε επίσημες αναμετρήσεις κόντρα στη Νάπολι, με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες.
  • Και στις πέντε συναντήσεις τους επιβεβαιώθηκε το goal/goal, με το 1-1 να επιβεβαιώνεται σε τρεις από αυτές.
  • Η Μπαρτσελόνα μετρά 34 νίκες, 21 ισοπαλίες και 17 ήττες σε αναμετρήσεις με ομάδες από την Ιταλία, ενώ η Νάπολι έχει απολογισμό 6-8-11 απέναντι σε ομάδες από την Ισπανία.

Ρεπορτάζ Μπαρτσελόνα

Ήταν κυρίαρχη στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου αγώνα αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στη Νάπολη και θα παίξει την πρόκριση στην έδρα της. Ο Λεβαντόφσκι έβαλε την Μπαρτσελόνα μπροστά στο σκορ στο 60’, πιστοποιώντας την ανωτερότητα της ομάδας του. Ωστόσο, από τότε η Νάπολι πήρε τα πάνω της και έφτασε στην ισοφάριση με γκολ του Όσιμεν στο 75’. Την Παρασκευή οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με 1-0 κόντρα στη Μαγιόρκα. Ο Γιαμάλ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Τσάβι με γκολ στο 73’, κι έτσι οι Καταλανοί παρέμειναν στο -8 από την κορυφή, αλλά και έναν βαθμό πίσω από τη δεύτερη θέση.

Stat attack: Μετρά οκτώ σερί over 2,5 σε εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς.

Απουσίες: Γκάβι, Ντε Γιονγκ, Πέδρι, Τόρες και Μπαλντέ θα μείνουν σίγουρα εκτός, ενώ οι Ραφίνια και Αλόνσο είναι αμφίβολοι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Κουντέ, Αραούχο, Μαρτίνεθ, Κανσέλο – Γκουντογάν, Κρίστενσεν, Φερμίν Λόπεθ – Γιαμάλ, Φέλιξ, Λεβαντόφσκι.

Ρεπορτάζ Νάπολι

Στάθηκε ζωντανή στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» και πήρε την ισοπαλία απέναντι στην Μπαρτσελόνα, σε ένα παιχνίδι που δεν πήγαινε καθόλου όπως το ήθελε. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που δεν πλησίασε καν την αντίπαλη περιοχή, κι αφού έμεινε πίσω στο σκορ στη μία ώρα παιχνιδιού, η Νάπολι κατάφερε να ισοφαρίσει στο 75’ με εξαιρετική προσπάθεια του Όσιμεν. Μάλιστα, η ιταλική ομάδα απέκτησε τον έλεγχο της αναμέτρησης και είχε τις ευκαιρίες για να γυρίσει το ματς δίχως να τα καταφέρει. Γενικώς δείχνει βελτίωση από τότε που ανέλαβε ο Καλτσόνα, μετρώντας πέντε ματς χωρίς ήττα. Παρά την υπεροχή της στο ματς πρωταθλήματος την Παρασκευή, έμεινε στο 1-1 με την Τορίνο. Έτσι, παρέμεινε στην έβδομη θέση και στο -1 από την έκτη Αταλάντα.

Stat attack: Το goal/goal επιβεβαιώθηκε στα τελευταία έξι παιχνίδια της.

Απουσίες: Καζούστε και Ενγκόνγκ θα μείνουν εκτός, ενώ ο Ραχμάνι παραμένει αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μέρετ – Ντι Λορέντσο, Έστιγκαρντ, Ζεσούς, Ρουί – Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι – Πολιτάνο, Κβαρατσχέλια, Όσιμεν.

Προγνωστικά στο Μπαρτσελόνα – Νάπολι

Η φετινή Νάπολι δεν συγκρίνεται με την ομάδα της περσινής σεζόν, και γι’ αυτό είναι το αουτσάιντερ απόψε κόντρα στη μέτρια Μπαρτσελόνα. Πάντως τον τελευταίο καιρό δείχνει βελτίωση και δεν αποκλείεται να αποσπάσει δεύτερη ισοπαλία από τους «μπλαουγκράνα». Να κερδίσει πάντως δύσκολα, αφού εντός έδρας η ομάδα του Τσάβι συνήθως παρουσιάζεται ανώτερη από τον αντίπαλο. Επιλογή αξίας το combo 1Χ & goal/goal στο 2.05 της Interwetten.

ΠΗΓΗ

You may also like