Αρχική » Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε τα επόμενα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο, σαν η σειρά να είναι 0-0»

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε τα επόμενα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο, σαν η σειρά να είναι 0-0»

by admin

Με τρομερή άμυνα ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο στο «Παλάου» κόντρα στην Μπαρτσελόνα και με δύο κρίσιμες βολές του Λαρεντζάκη στο τέλος, νίκησε 77-75, κάνοντας το break στο πρώτο ματς των Playoffs.

Μετά την αναμέτρηση, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση παρά τις αντιξοότητες που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ τόνισε πως χρειάζεται ανάλογη απόδοση και στα επόμενα ματς για να έχει αξία αυτή η νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Ήμασταν μπροστά στο παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Η Μπαρτσελόνα έχει παίκτες με ταλέντο και προσωπικότητα που θα μπορούσαν να βάλουν σημαντικά καλάθια και να πάρουν το ματς. Παίξαμε σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο χωρίς τον Γουόκαπ που φορτώθηκε με φάουλ, είχαμε προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του ματς, όμως τα ξεπεράσαμε και φτάσαμε στη νίκη».

Για τη συνέχεια της σειράς: «Κάθε παιχνίδι στα playoffs είναι σημαντικό. Η Μπαρτσελόνα έχει πολύ καλή ομάδα γεμάτη ταλέντο, πρέπει να προσεγγίσουμε τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο και να πούμε ότι η σειρά είναι 0-0».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like