Αρχική » Μπάμπιτς: «Τεράστια εμφάνιση, να πιστέψουμε πως μπορούμε να κατακτήσουμε τη διοργάνωση»

Μπάμπιτς: «Τεράστια εμφάνιση, να πιστέψουμε πως μπορούμε να κατακτήσουμε τη διοργάνωση»

by admin

Ο Ζέλικο Μπάμπιτς τόνισε πως είναι τεράστια επιτυχία η πρόκριση της ομάδας χάντμπολ ανδρών του Ολυμπιακού στον τελικό της EHF Europran Cup, δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του, ανέλυσε το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» σε άμυνα κι επίθεση, ζήτησε ξεκούραση ενόψει της επόμενης αγωνιστικής υποχρέωσης κι επισήμανε πως θέλουν την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά πρέπει να το πιστέψουν.

Αναλυτικά: «Ήταν απίστευτο, ήταν σαν όνειρο! Εξαιρετική προσπάθεια από την ομάδα, σπουδαία νίκη. Πραγματικά, είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου! Ήταν μια τεράστια εμφάνιση. Δεν έχω λόγια, τα συναισθήματα είναι περίεργα. Παίξαμε πολύ καλά στην επίθεση, τρέξαμε πολύ. Είχαμε κάποια κενά στην άμυνα, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερη άμυνα στη συνέχεια.

Τώρα, ξεκούραση μερικές μέρες, θα αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για το επόμενό μας παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε τη διοργάνωση. Πρέπει να το πιστέψουμε και να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας για αυτό».

Ο Σάββας Σάββας συμπλήρωσε πως : «Πολύ μεγάλη εμφάνιση πραγματοποιήσαμε σήμερα. Γράψαμε ιστορία, περάσαμε στους τελικούς της Ευρώπης, αυτός ήταν ο στόχος μας και μπράβο σε όλα τα παιδιά για τη συμβολή τους σε αυτή την επιτυχία! Η ομάδα έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη, θέλουμε και τις δύο κούπες, πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό. Τα ‘κεφάλια μέσα’, σκληρή δουλειά για να μην τελειώσει αυτό το όνειρο.

Πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας για τη μεγάλη στους στήριξη, μια κατάμεστη Ηλιούπολη.
Τους ευχαριστούμε πολύ, ήταν ο όγδοός μας παίκτης και τους περιμένουμε και να μας στηρίξουν και στη συνέχεια. Πιστεύω ότι με αυτή την ποιότητα της ομάδας κι αυτό τον κόσμο θα κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα και το ευρωπαϊκό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like