Αρχική » Με το βλέμμα στο Χαριλάου για την παραμονή στην κορυφή η ΑΕΚ

Με το βλέμμα στο Χαριλάου για την παραμονή στην κορυφή η ΑΕΚ

by admin

Συνεχίζει την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη (21/02, 19:30) και την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου των playoffs της Stoiximan Super League η ΑΕΚ.

Ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να δει συνέχεια στην καλή αγωνιστική εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του στη νίκη 2-0 με τους Θεσσαλονικείς στην OPAP Arena, εκεί όπου η «Ένωση» επέστρεψε στις νίκες, πιάνοντας -κυρίως- στο πρώτο μέρος υψηλά επίπεδα απόδοσης και έντασης, ενώ στο δεύτερο έκανε την απαιτούμενη διαχείριση.

Στόχος των νταμπλούχων Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη είναι το «τρίποντο» που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αφού θα έχουν παιχνίδι περισσότερο από τον ΠΑΟΚ, ενώ η διαφορά μπορεί να αυξηθεί ακόμη περισσότερο εφόσον οι «ασπρόμαυροι» δεν πάρουν τη νίκη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Για τον Αργεντινό τεχνικό μένει να φανεί αν θα έχει διαθέσιμους στο Χαριλάου τους Λιβάι Γκαρσία και Τσίτσαν Στάνκοβιτς, που ήταν εκτός στο παιχνίδι της OPAP Arena με τους «κίτρινους». Παράλληλα, η ΑΕΚ θα ψάξει και την πρώτη της νίκη φέτος στο γήπεδο των Θεσσαλονικών στην τρίτη της συνολικά επίσκεψη: και αυτό διότι ο Άρης κατάφερε, μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ στο φινάλε της κανονικής διάρκειας οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 3-3.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like