Αρχική » Μελετημένα προγνωστικά: Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

Μελετημένα προγνωστικά: Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

by admin

Με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ ασχολείται ο Fidel για να καταλήξει σε αποδόσεις έως 5.20.

Μελετημένα προγνωστικά

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Ο ΠΑΣ Γιάννινα αδίκησε τον εαυτό του το Σάββατο και ηττήθηκε με buzzer beater από τον Αστέρα Τρίπολης. Πλέον, δεν μπορεί να ελπίζει ούτε σε θαύμα. Όμως, ο ΠΑΟΚ απόψε απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ, έχει τον κάθε λόγο να ονειρεύεται την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League. Προχωράμε με μελετημένα προγνωστικά.

Σημεία έως 5.20

Για να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας, καμία ομάδα που βρίσκεται στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης δεν είναι τυχαία. Η Κλαμπ Μπριζ είναι ποιοτική και δεμένη ομάδα. Δικαίως κέρδισε στο Βέλγιο με 1-0. Θα μπορούσε και με παραπάνω τέρματα, ενώ ο Τιάγκο ευστοχούσε από την άσπρη βούλα. Όμως, ερχόμενη στη Θεσσαλονίκη με σημαντικές απουσίες, η αποστολή της είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Ο ΠΑΟΚ με τον κόσμο στο πλευρό του είναι διαφορετικός. Το sold out ανακοινώθηκε την Τρίτη. Λίγα λεπτά μετά τη διάθεση των εισιτηρίων. Ως είδαμε και απέναντι στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ, όταν ο δικέφαλος του βορρά έσφιξε τα δόντια, παρέσυρε τον αντίπαλο. Εκτίμηση πως ο ίδιος ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί και απόψε.

Έχω έμπνευση για γκολ με κεφαλιά. Και σε απόδοση 2.50 δεν το αγνοώ. Από εκεί και πέρα, οι κεντρικοί αμυντικοί του ΠΑΟΚ βρίσκουν ευκαιρίες σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Εκτιμώ πως ένας από τους δύο μπορεί να βρει εστία και απόψε. Και από τη στιγμή που βρίσκω τον Κεντζιόρα στο 5+, δεν θα το αφήσω.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα μελετημένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
22:00

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

Γκολ με κεφαλιά

2.50
BET: 25 units
Μονό
22:00

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

Κ. Κουλιεράκης over 0,5 προσπάθεια στην εστία

3.50
BET: 10 units
Μονό
22:00

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

Τ. Κεντζιόρα over 0,5 προσπάθεια στην εστία

5.20
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like