Αρχική » Μαθαίνει αντίπαλο το Περιστέρι bwin – Οι ημερομηνίες και η έδρα του Final 4

Μαθαίνει αντίπαλο το Περιστέρι bwin – Οι ημερομηνίες και η έδρα του Final 4

by admin

Το Περιστέρι bwin πανηγύρισε την σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 89-77 επί της Βόννης και… ετοιμάζει βαλίτσες για το Βελιγράδι, όπου θα διεξαχθεί (στην «Stark Arena» από τις 26 έως τις 28 Απριλίου) το Final 4 του φετινού BCL!

Μετά την ιστορική της πρόκριση και με δεδομένο ότι ο ένας ημιτελικός θα είναι ισπανικός «εμφύλιος» ανάμεσα σε Μάλαγα και Μούρθια, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη περιμένει να μάθει ποια εκ των Τενερίφη ή Τόφας θα είναι η αντίπαλός της, το βράδυ της Παρασκευής 26 Απριλίου και ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό.

Τενερίφη και Τόφας κοντράρονται απόψε (21:00) στην Ισπανία και στο «Pabellon Insular Santiago Martin» στον τρίτο παιχνίδι της μεταξύ τους προημιτελικής σειράς, έχοντας πάρει από μία νίκη πριν το καθοριστικό Game 3. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους, επικρατώντας με 83-77 και κάνοντας το 1-0, με την Τόφας να βγάζει αντίδραση στην Τουρκία, παίρνοντας τη νίκη με 90-81.

Η Τενερίφη έχει τον πρώτο λόγο, δεδομένου ότι παραμένει αήττητη φέτος στην έδρα της στο BCL (7 στα 7), ενώ και στην ACB έχει να χάσει στο γήπεδό της από τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ από πλευράς της η Τόφας, δεν έχει καταφέρει να νικήσει κανένα από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έδωσε μακριά από την έδρα της, ενώ παράλληλα έχει και έξι ήττες στις έξι πιο πρόσφατες επισκέψεις της στην Ισπανία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final 4:

Παρασκευή 26 Απριλίου
Περιστέρι bwin – Τενερίφη/Τόφας
Μούρθια-Μάλαγα

Κυριακή 28 Απριλίου
Μικρός τελικός και Τελικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like