Αρχική » Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Λιλ – Λανς: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στην… εξάποντη αναμέτρηση της Ligue 1 για μια θέση στο επόμενο Champions League.

Η αναμέτρηση Λιλ – Λανς ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Σταντ Πιέρ Μορουά» (50.000), Λιλ.
  • Ισόπαλο το πρώτο ματς των δύο ομάδων μέσα στη σεζόν.
  • Αναμέτρηση με φόντο τα γαλλικά ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Ρεπορτάζ Λιλ

Η Λιλ φέτος έχει καλύτερη εικόνα φέτος από ότι αρκετοί περίμεναν. Η ομάδα πατάει γερά στα πόδια της και με ένα μπάτζετ που δεν είναι και το μεγαλύτερο στην κατηγορία διεκδικεί θέση στο επόμενο Champions League ενώ βρίσκεται στην οκτάδα του Conference League και στοχεύει στον τελικό της Αθήνας. Με τον παικταρά μέσα Ντέιβιντ ουσιαστικά η ομάδα κινείται γύρω από εκείνον ενώ έχει και άλλους καλούς παίκτες όπως ο Ζέγκροβα, ο Γκόμες, ο Χάραλντσον και ο Μπενταλέμπ. Πριν την διακοπή πήρε σημαντικό βαθμό στη δύσκολη έδρα της Μπρεστ και πλέον φιλοδοξεί πως θα επικρατήσει για να συνεχίσει το σερί της.

Stat attack: 4/6 goal/goal.

Απουσίες: Θα παραταχθεί χωρίς τους Φερνάντεζ και Ουμτιτί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σεβαλιέ – Γιορό, Ντιακίτε, Σάντος, Ισμαΐλι – Αντρέ, Μπενταλέμπ – Χάραλντσον, Γκόμες, Ζέγκροβα – Ντέιβιντ.

Ρεπορτάζ Λανς

Δεν θυμίζει η αλήθεια είναι την περσινή ομάδα που παραλίγο να πάρει το πρωτάθλημα. Έχει χάσει τη στόφα της, αποκλείστηκε νωρίς από το Europa League και γενικότερα περνάει το κλασικό σύνδρομο δεύτερης χρονιάς που περνούν αρκετές ομάδες από το πρωτάθλημα αυτό και φυσικά έχει μείνει εκτός τίτλου από αρκετά νωρίς. Οι πωλήσεις βασικών παικτών το καλοκαίρι της κόστισαν και πλέον μάχεται για μία θέση στην εξάδα. Διαθέτει ομοιογένεια και στην έδρα της κερδίζει σχετικά, αλλά το σημερινό ματς είναι ντέρμπι από όλες τις απόψεις. Πριν τη διακοπή ηττήθηκε με 3-1 από τη Νις σε μία ήττα που της κόστισε ψυχολογικά.

Stat attack: 5/6 οver 2,5.

Απουσίες: Θα παραταχθεί χωρίς του Καμπό και Μασάδο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Σαμπά – Γκραντί, Ντανσό, Μεντίνα – Αγκιλάρ, Μεντί, Ελ Αϊνάου, Φρανκόφσκι – Ντα Κόστα, Σοτοκά, Γουαχί.

Προγνωστικά στο Λιλ – Λανς

Η Λιλ εντός έδρας είναι πάντα σοβαρή και βγάζει σταθερότητα. Η λογική λέει πως μπορεί να κερδίσει την Λανς και να κάνει βήμα τετράδας απέναντι σε μία ασταθή ομάδα. Ο άσος αξίζει και είναι σε καλή απόδοση.

ΠΗΓΗ

You may also like