Αρχική » Κεκλεισμένων των θυρών το Απόλλων Πατρών-Λαύριο!

Κεκλεισμένων των θυρών το Απόλλων Πατρών-Λαύριο!

by admin

Με… κλειστές πόρτες θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα και το Λαύριο (27/4, 20:15), για την 5η και τελευταία αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Basket League.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας από την Πάτρα, το ματς θα γίνει χωρίς την παρουσία κόσμου, καθώς η ΔΕΑΒ διαπίστωσε ότι το κλειστό της Περιβόλας δεν διαθέτει τις κάμερες με συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές, που απαιτούνται με βάση τον νέο αθλητικό νόμο.

Έτσι, στο τελευταίο του ματς στην Basket League ο ήδη υποβιβασμένος Απόλλων δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Απόλλων Carna βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι το παιχνίδι του Σαββάτου με το Λαύριο Megabolt , για την 5η τελευταία αγωνιστική του Γ’ Γύρου της Stoiximan Basket League, θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Αυτό αποφασίστηκε από τη ΔΕΑΒ και έχει να κάνει με την εφαρμογή των αστυνομικών μέτρων που ισχύουν πλέον στα ελληνικά γήπεδα. Το θέμα αφορά στην τοποθέτηση ορισμένων επιπλέον καμερών με συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές στο κλειστό μας γήπεδο.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες που υπάρχουν και παράλληλα να διευθετηθεί το θέμα προκειμένου να μην υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα στο μέλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like